Jocurile Olimpice de iarnă de pe Eurosport, disponibile acum pe Orange TV

9 febr. 2018
/ /
Jocurile Olimpice de iarnă de pe Eurosport, disponibile acum pe Orange TV

În luna februarie, Jocurile Olimpice de Iarnă sunt aduse de Eurosport clienţilor Orange Home TV direct pe smartphone, tabletă sau smart TV prin intermediul aplicaţiei Orange TV Go.

Pasionaţii de sport şi nu numai, beneficiază de acces -liber la Eurosport 1 HD şi Eurosport 2 HD in aplicatia Orange TV GO şi pot astfel urmări Olimpiada de iarnă de la PyeongChang indiferent de locul în care se află.

În acest an, Jocurile Olimpice de iarnă au loc pentru prima dată pe teritoriul Asiei continentale la PyeongChang, în Coreea de Sud. Competiţia include 102 probe sportive din 15 sporturi la care concurează aproximativ 100 de ţări.

În plus, cei care vor urmări competiţia prin intermediul aplicaţiei Orange TV Go, în perioada 9 februarie – 25 februarie 2018, sunt înscriși automat în concurs și au șansa să câștige un snowboard, prin tragere la sorţi.

Prin intermediul Orange TV Go, clienţii Orange beneficiază de acces la pana peste 90 de posturi TV românești și internaționale, dar şi de conţinut exclusiv.

Cu Orange Home TV, serviciul de televiziune prin cablu, clienţii se bucură de o calitate excelentă a imaginii, stabilitate crescută a serviciului TV dar şi posibilitatea de a conecta până la 4 televizoare prin dispozitivul TV Box HD sau prin modulul CI+. În plus, aceştia beneficiază de opţiunea Movie Go Unlimited ce le oferă acces la peste 500 de filme și episoade din cele mai îndrăgite seriale pe tvgo.orange.ro și în aplicația Orange TV Go.

Categorii