/

La Orange, clienții PrePay se bucură de bonusuri săptămânale surpriză în My Orange și de 100 GB pentru 100 de zile

16 sept. 2021

Toamna aceasta, la Orange PrePay distracƫia şi surprizele merg mână în mână. Astfel, utilizatorii de cartele pre-plătite au parte de un bonus surpriză în fiecare săptămână în My Orange, plus 100 GB valabili 100 de zile, la activarea unei opƫiuni de minimum 6 euro credit.

Distracție cu surprize la pachet

Pe durata campaniei, clienții Orange PrePay vor activa un bonus surpriza dacă accesează săptămânal contul lor My Orange. Un client PrePay își poate activa toate bonusurile oferite ȋn campanie, ȋn limita a maximum un bonus pe săptămână. Bonusurile săptămânale au valabilitate de 7 zile și pot fi folosite împreună cu o opƫiune activă de minimum 5 euro.

În plus, clienƫii PrePay existenƫi primesc automat bonus 50 GB internet 4G la activarea unei opƫiuni de 5 euro credit din ofertă. Acesta poate fi folosit naƫional, cu o opƫiune activă de minimum 5 euro credit, iar ȋn roaming, cu o opƫiune de minimum 10 euro credit.

Internet pentru toți și toate - 100 GB pentru 100 de zile

Cu noua ofertă PrePay, clienții primesc un bonus de 100 GB de internet mobil pentru activarea sau reîncărcarea cu o opțiune PrePay de minimum 6 euro credit. Bonusul este valabil 100 zile și poate fi folosit național cu o opțiune de minimum 6 euro credit activă sau în roaming cu o opțiune de minimum 10 euro credit. Bonusul poate fi folosit după utilizarea beneficiilor incluse în opțiunile activate.

Pe lângă toate aceste beneficii, toţi clienţii PrePay au parte de minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, minute şi SMS-uri naţionale, dar și opţiuni avantajoase în roaming.

Nu în ultimul rând, indiferent de opțiunea aleasă, clienţii PrePay au acces la cele mai bune viteze de internet și cea mai bună acoperire mobilă, în cea mai bună rețea din România. Recent, Orange România a fost recunoscută de Ookla cu premiile Speedtest Awards™ pentru „Cea mai rapidă rețea mobilă”, „Cea mai mare acoperire mobilă”, „Cea mai bună rețea mobilă” și „Cea mai rapidă rețea fixă”.

Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite pe https://orange.ro/surprizeprepay

Categorii