LG G2 cel mai nou telefon din portofoliul Orange

15 oct. 2013
/ /
LG G2 cel mai nou telefon din portofoliul Orange

Bucuresti, 15 octombrie 2013. Incepand de astazi, Orange include in portofoliu smartphone-ul LG G2, un telefon de ultima generatie compatibil cu tehnologia 4G, recomandat cu abonamentul Pantera 44 la pretul de 165 euro.

Smartphone-ul LG G2 are toate avantajele unui smartphone de top: porneste rapid aplicatiile datorita procesorului Quad-Core de 2,26 GHz Snapdragon 800 si celor 2 GB RAM, are un ecran full HD de 5,2 inchi, o baterie de 3.000 mAh, o camera foto performanta de 13 MP, cu stabilizare optica si 32 GB spatiu de stocare.

Abonamentul recomandat pentru acest telefon este Pantera 44, prin care clientii vor beneficia la maximum de toate functiile telefonului. Abonamentul contine 3 GB pentru internet pe mobil la viteze 4G/H+, minute si SMS-uri nelimitate in retea, SMS-uri nationale nelimitate, 10 GB bonus spatiu de stocare in Orange Cloud, precum si minute nationale si internationale nelimitate catre retele fixe. La acest abonament clientii vor primi bonus atat accesul la aplicatii Orange, precum cea de antivirus, pentru a-si proteja telefonul impotriva virusilor, sau Orange TV Go, prin care pot urmari filmele si emisiunile preferate, cat si asigurare pentru telefon si de serviciul Back-up Kit inclus.

Iar daca aleg sa comande telefonul din magazinul online, de pe www.orange.ro/magazin-online, clientii vor primi o imprimanta de buzunar LG Pocket Photo cadou, in limita stocului disponibil. Comenzile online prezinta avantaje suplimentare: punctele Orange Thank You sunt cu 50% mai valoroase, plasarea comenzii se poate face la orice ora, iar livrarea se realizeaza in termen de maximum 48 de ore, oriunde in tara.

Categorii