LG Optimus G şi Nokia Lumia 920 vin la Orange în secţiunea Smartphone-Star, dedicată celor mai performante telefoane

12 mart. 2013
/ /
LG Optimus G şi Nokia Lumia 920 vin la Orange în secţiunea Smartphone-Star, dedicată celor mai performante telefoane

Bucureşti, 12 martie 2013. Clienţii Orange vor putea găsi începând de astăzi pe site-ul www.orange.ro/smartphone-star o gamă dedicată celor mai performante telefoane: smartphone-urile star. Acestea sunt dotate cu tehnologii şi funcţii de ultimă generaţie. În plus, fiecare star afişat pe pagină este compatibil cu tehnologia HD Voice, disponibilă exclusiv la Orange, prin care apelurile vor avea un sunet clar ca lacrima. Mai mult, clienţii care comandă aceste smartphone-uri prin magazinul online chiar înainte de apariţia în magazin, vor primi cadouri pe măsură. Primele telefoane prezentate pe pagina dedicată disponibile şi pentru precomenzi online sunt LG Optimus G şi Nokia Lumia 920.

LG Optimus G, cel mai performant smartphone din gama LG, poate fi achiziţionat exclusiv de la Orange la un preţ recomandat de 189 euro (TVA inclus) împreună cu un abonament Panteră 39.  Telefonul cu un design minimalist are la bază sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 şi dispune de un ecran de 4,7 inchi True HD IPS Plus Display, ce redă culorile la o intensitate remarcabilă. Camera foto de 13 MP poate fi acţionată manual, dar şi prin comenzi vocale, fiind uşor de folosit chiar şi atunci când mâinile sunt ocupate.

În plus, funcţia Qslide împreună cu noua generaţie de procesoare Quad-Core Snapdragon S4 Pro cu 2 GB RAM, memoria internă de 32 GB şi bateria de 2100 mAh, duc conceptul multi-tasking la un nou nivel, deoarece permit rularea mai multor aplicaţii simultan. Astfel utilizatorii pot expedia un MMS în timp ce urmăresc un videoclip. Exclusiv pentru comenzile din magazinul online, clienţii care optează pentru telefonul LG Optimus G vor primi cadou staţia de andocare LG.

Nokia Lumia 920, cel mai inovator telefon din gama Lumia ce funcţionează cu sistem de operare Windows Phone 8 şi procesor Dual-Core 1.5GHz SnapdragonTM S4, este disponibil la Orange la un preţ recomandat de 249 euro (TVA inclus) alături de un abonament Panteră 39. Telefonul realizează fotografii şi videoclipuri luminoase, clare, în orice condiţii de luminozitate, datorită tehnologiei Pure View şi camerei de 8.7 MP cu stabilizare optică a imaginii, ce vor fi redate pe ecranul PureMotion HD+ luminos şi rapid de 4,5 inchi şi stocate în memoria internă de 32GB. Pentru cei mereu activi, Nokia Lumia 920 aduce versiuni complete ale Microsoft Office şi Outlook care permit crearea şi editarea cu uşurinţă, de oriunde s-ar afla, a documentelor PowerPoint, Excel şi Word. Clienţii care vor opta să îl comande prin magazinul online vor primi cadou o pereche de căşti stereo Nokia WH-930 Purity HD by Monster.

Ambele telefoane sunt compatibile cu tehnologia NFC şi permit acces Wi-Fi şi orientare prin GPS. În plus, clienţii Orange pot opta pentru asigurarea telefoanelor în primele 30 de zile de la achiziţie sau pentru transferarea contactelor, instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului cu ajutorul unui Orange Expert în Orange shop.

Categorii