Mai mult internet, TV gratuit și oferte speciale la telefoane cu Orange LOVE

5 febr. 2018
/ /
Mai mult internet, TV gratuit și oferte speciale la telefoane cu Orange LOVE

În luna iubirii, abonații Orange se pot bucura de mai multă distracție și conectivitate cu pachetele Orange LOVE pentru întreaga familie și pot oferi celor dragi cele mai frumoase surprize. Oferta valabilă până pe 14 martie vine cu soluții integrate fix-mobil, cu bonus de internet mobil, abonament TV gratuit și oferte accesibile 1+1 la smartphone-uri de vârf și mijloc de gamă.

Clienții Orange care au sau achiziționează un abonament mobil și care aleg să își completeze pachetul de servicii Orange cu internet fix începând de la 8 euro/lună beneficiază de abonament TV Entry gratuit, de câte 100 GB de internet mobil plus 100 GB ce pot fi dăruiți unei persoane dragi și de oferte speciale la telefoane, prin oferta 1+1.

Clienții pot opta și separat pentru oferta care include perechi de telefoane 4G Samsung, Huawei, Lenovo, LG de la 0 euro. Oferta este valabilă cu abonamente noi sau prelungire de contract pe o durată de 24 luni, începând cu Orange Me 11, la cumpărarea telefonului principal cu un abonament începând cu Orange Me 31.

Serviciile fixe din pachetul Orange Love sunt disponibile atât la oraș cât și în mediul rural. Pentru detalii despre ofertă, accesați www.orange.ro/love/ .

Categorii