Mai multe beneficii cu oferta de vară Orange PrePay

9 iul. 2013
/ /
Mai multe beneficii cu oferta de vară Orange PrePay

Bucureşti, 9 iulie 2013. În această vară clienţii Orange PrePay au mai multe şanse să îşi folosească la maximum resursele disponibile. În cadrul campaniei „nu pierde nimic din ce contează”, clienţii PrePay pot schimba lunar traficul de internet, minutele sau mesajele nefolosite, cu alte beneficii dorite.

Pentru a oferi flexibilitate utilizatorilor PrePay astfel încât să îşi modifice opţiunea activă în funcţie de necesitățile lor de comunicare, Orange adaugă schimbului de beneficii deja existent, prin care clienţii pot schimba o dată pe lună cu Orange o parte dintre beneficii, un schimb nou prin care pot face schimb de beneficii cu prietenii.

Spre exemplu, cei care doresc să beneficieze de mai mult trafic de internet pe mobil, pot opta pentru 150 MB în schimbul a 500 de minute sau SMS în reţea. Pentru a efectua schimbul clienţii apelează *100#, aleg ramura Schimb sau intră din contul personal Orange în secţiunea schimb beneficii. Prin cele două schimburi lunare disponibile, atât clienţii Orange PrePay care au deja o cartelă şi îşi activează o opţiune, cât şi cei care îşi activează un SIM PrePay nou, pot să primească la schimb, de două ori pe lună, oricare din următoarele beneficii:

·        50 minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS naţionale

·        150 MB pentru internet pe mobil

·        20 minute sau SMS internaţionale către mobil şi fix

·        500 minute sau SMS în reţea

În plus, tot din această săptămână, clienţii Orange PrePay care fac reîncărcări în Orange shop de minim 5 euro credit vor primi la fiecare reîncărcare un magnet cadou cu unul dintre îndrăgitele personajele PrePay, Millidge sau Doig. Clienţii care strâng până pe 31 octombrie 2013 toţi cei şase magneţi de colectie şi se înscriu în concurs, pot câştiga prin tragere la sorţi premii haioase cu personajele PrePay.

„Schimbul de beneficii sau configuratorul online pentru clientii PrePay sunt iniţiative prin care ne dorim să le aducem clienţilor Orange alternative de personalizare a opţiunilor în funcţie de nevoile de comunicare. Astfel ei îşi pot ajusta beneficiile disponibile, folosind la maximum resursele oferite.”, a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager în cadrul Orange România.

Mai multe detalii despre ofertele PrePay pe www.orange.ro/prepay .

Categorii