Mai multe resurse de voce și date naționale și în roaming cu noua ofertă Orange pentru IMM-uri și mici întreprinzători

27 apr. 2017
/ /
Mai multe resurse de voce și date naționale și în roaming cu noua ofertă Orange pentru IMM-uri și mici întreprinzători

Orange anunță noile abonamente Business Mobile și Orange Pro, dedicate companiilor mici și mijlocii. Printre beneficiile de care se vor bucura companiile care aleg noile abonamente, se numără mai multe resurse de voce și date naționale și în roaming, în Spațiul Economic European, dar și resurse pentru apeluri internaționale și roaming în restul lumii.

Business Mobile

Odată cu lansarea noului portofoliu de abonamente Business Mobile, clienții pot folosi în roaming, fără costuri suplimentare, internetul și minutele naționale incluse în pachetele Business Mobile, în țările din Spațiul Economic European (SEE), alcătuit din Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein și Norvegia.

Începând cu Business Mobile 9, minutele și traficul de internet pot fi folosite atât național cât și în roaming, în SEE. Ca noutate pe piață pentru cei care călătoresc mult și în afara Spațiului Economic European, companiile pot opta pentru noile pachete Business Mobile 21, 29, 44 și 66, ce au incluse resurse de roaming în orice destinație din lume.

Orange Pro

Micii întreprinzători pot alege abonamentul potrivit din portofoliul dedicat Orange Pro, cu minute nelimitate și trafic de internet, național și în roaming în Spațiul Economic European, la prețuri începând cu 13 euro pe lună (TVA inclus).

Orange Home

Orange Home recompensează fidelitatea pentru timpul petrecut în reţea cu un bonus suplimentar de 10 euro pentru fiecare an petrecut cu Orange tuturor abonaţilor clienți business care aleg internet prin fibră cu un abonament Office Net. Bonusul poate fi folosit la achiziţia de telefoane sau tablete. Astfel, clienţii beneficiază de preţuri și mai avantajoase.

Mai multe detalii despre noua ofertă Orange pentru abonamente sunt disponibile pe www.orange.ro/business.

Categorii