Meciurile din Liga 1 incluse în abonamentul Orange TV. 7 opţiuni Orange TV Go disponibile gratuit pentru testare

24 iun. 2015
/ /
Meciurile din Liga 1 incluse în abonamentul Orange TV. 7 opţiuni Orange TV Go disponibile gratuit pentru testare

Bucureşti, 24 iunie 2015. Noul campionat din Liga 1 vine cu o veste bună pentru clienții Orange TV pasionați de fotbal. Meciurile din ediția 2015-2016 a Ligii 1 și a Cupei Ligii vor putea fi vizionate fără taxe suplimentare de către toți utilizatorii serviciului Orange de televiziune, prin intermediul canalelor Look TV HD și Look TV Plus HD. Ambele canale sunt incluse de acum în toate abonamentele Orange TV, iar din luna iulie şi în opțiunile Orange TV Go.

Meciurile reîncep pe 11 iulie, când toţi clienţii Orange TV vor găsi în lista de programe și canalul Look TV HD, pe care-l vor putea urmări pe televizorul de acasă, dar și pe smartphone, tabletă sau laptop.  Tot din luna iulie clienții care au activat opțiunea Look TV HD vor beneficia de ea gratuit.

Astfel, cel mai mic abonament Orange TV, Local HD, în valoare de 5 euro/lună, include 38 de canale românești, dintre care 8 în format HD și 17 disponibile și pe dispozitivele mobile. În plus, clienții care activează un abonament Orange TV pe 2 ani au 50% reducere la taxa de abonament timp de un an.

Cei care vor să urmărească filme, seriale, emisiuni și canale TV live doar pe dispozitivele mobile pot alege opțiunile Orange TV Go. De exemplu, opțiunea Local HD Go, care costă 4 euro/lună, va oferi acces la 17 canale TV și la peste 500 de filme și episoade din seriale de top prin Movie Go Unlimited.

7 opţiuni Orange TV Go disponibile gratuit pentru testare

De asemenea, până pe 31 august clienţii Orange cu abonament de voce sau de internet pot testa gratuit timp de 2 luni 7 opţiuni Orange TV Go: Local HD Go, Local HD Go+, World HD Go, Universe HD Go, Movie Go Unlimited, Antena Play şi Voyo, iar traficul în aplicația Orange TV Go este gratuit până pe 31 iulie.

Mai multe informații despre serviciul Orange TV pot fi găsite pe www.orange.ro/tv . Detalii despre noua ofertă Look TV HD și Look TV Plus HD vor fi disponibile pe site din luna iulie.

Categorii