MIKA pentru prima oară în România la Orange PrePay Party

11 iun. 2010
/ /
MIKA pentru prima oară în România la Orange PrePay Party

MIKA pentru prima oară în România la Orange SummerParty

Bucureşti, 8 aprilie 2010. Orange îl aduce în premieră în România  pe MIKA la Orange Summer Party, într-un eveniment cu intrarea liberă care va  avea loc sâmbătă, 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia.

Pe 8 ianuarie 2007, artistul britanic MIKA lansa primul său single, „Grace  Kelly”, melodie ce a ajuns în scurt timp în fruntea clasamentelor din întreaga  lume şi avea să fie primul pas către transformarea lui MIKA într-un fenomen al  muzicii pop. Primul său album - „Life in Cartoon Motion” s-a vândut în peste 6  milioane de exemplare şi l-a ajutat să câştige un BRIT Award şi să fie  nominalizat la premiile Grammy. În septembrie 2009, MIKA şi-a lansat cel de-al  doilea album - „The Boy Who Knew Too Much” care se bucură de un succes imens.  Melodiile „We Are Golden” şi „Rain” de pe acest album ocupă la rândul lor  vârfurile clasamentelor.

Muzician excepţional, MIKA a urmat cursurile Royal College of Music din  Londra şi se spune ca vocea sa atinge 5 octave, dar este în acelaşi timp şi un  entertainer de succes - concertele sale atrag sute de mii de oameni în întreaga  lume.

Primul concert al artistului în România se desfăşoară în cadrul celui de-al  cincilea eveniment Orange Summer Party, serie care a adunat până acum mai mult  de 100.000 de spectatori. Din 2007, la Orange Summer Party au cântat Sophie  Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy şi I Am Kloot. Duffy a suţinut anul trecut  concertul pe aceeaşi plajă din Mamaia unde va cânta şi MIKA, locul devenit  tradiţional pentru desfăşurarea evenimentelor de vară Orange.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=43|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii