minilaptopul ASUS Eee PC 901 poate fi rezervat online

23 ian. 2010
/ /
minilaptopul ASUS Eee PC 901 poate fi rezervat online

minilaptopul ASUS Eee PC 901 poate fi rezervat online

Bucuresti, 14 iulie 2008. Incepand de astazi, toti cei care doresc sa achizitioneze minilaptopul ASUS Eee PC 901 din oferta Orange de acces mobil la internet pot face o rezervare online, accesand pagina www.orange.ro/eeepc/comanda. ASUS  Eee PC 901 va fi disponibil din 28 iulie la pretul de 355 EUR  in orice Orange shop, impreuna cu un abonament de internet nelimitat.

Cei interesati sa achizitioneze laptopul isi pot inregistra rezervarea pe pagina de pre-comenzi in perioada 14-27 iulie. Incepand din 28 iulie, clientii sunt contactati pentru a li se comunica modul in care pot intra in posesia laptopului si a abonamentului de internet.

In prezent, oferta completa de laptop si internet contine si alte 4 modele cu un bun raport calitate-pret: modelul premium Apple MacBook Air (1 689 EUR), modelele DELL Latitude D630 si DELL Inspiron 1521 (919 EUR, respectiv 589 EUR) si ASUS X51RL (390 EUR). Toate modelele de laptopuri disponibile in oferta Orange pot fi cumparate si in rate cu avans 0 de catre clientii persoane fizice.

Clientii Orange care utilizeaza serviciile de internet mobil cu accces de pe laptopuri pot ramane in legatura permanenta cu afacerile, familia sau prietenii atunci cand calatoresc in tara sau in strainatate. Serviciile de date mobile de la Orange asigura clientilor viteze de conectare la internet de pana la 3,6 Mbps in peste 400 de localitati din tara, inclusiv in mai multe zone rurale, de pana la 7,2 Mbps in Bucuresti si viteze EDGE la nivel national.

„In prezent, Orange pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de laptopuri ca parte a unei oferte complete de acces mobil la internet, in conditii foarte avantajoase de pret. Succesul acestei oferte s-a reflectat in cresterea de 4 ori a vanzarilor de laptopuri in luna iunie comparativ cu luna ianuarie”, a declarat Bogdan Răuţă, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

toate tarifele mentionate in document includ  TVA

Categorii