Mobil Rom devine Orange

9 dec. 2009
/ /
Mobil Rom devine Orange

Mobil        Rom devine Orange

Bucuresti, 5 aprilie 2002. Astãzi, Mobil Rom anuntã cã, începând cu        aceastã datã, va deveni Orange. Lansarea Orange România aduce cu sine atât o gamã nouã        de produse si servicii cât si performante excelente în ceea        ce priveste acoperirea în retea si asistenta pentru clienti.

Bernard Moscheni, Directorul General Orange România, a spus:
"Trecerea la Orange demonstreazã succesul înregistrat        de noi pe piata româneasca unde detinem un segment de 44,7%. Pe lânga        faptul cã astfel devenim o marcã internationalã, ne        angajãm sã atingem noi standarde de performantã în        ceea ce priveste produsele si serviciile care devin acum mai simple si mai        usor de înteles pentru clientii nostri. În plus, vom avea cea        mai buna asistentã pentru clienti si cea mai bunã acoperire        de retea din România."

Brigitte Bourgoin, Vicepresedinte Executiv Orange pentru Europa        Centralã si de Sud si pentru continentul American a spus:
"Lansarea mãrcii Orange în România are o importantã        strategicã deosebitã, aceasta consolidându-ne prezenta        în Europa de Est si reprezentând, în acelasi timp, un        progres important în realizarea obiectivului nostru de a avea o prezentã        pe piata care, pâna în anul 2005, sã acopere 1,5 miliarde        oameni."

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=11|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii