MTV si Orange aduc in România emisiunea Total Request Live

23 ian. 2010
/ /
MTV si Orange aduc in România emisiunea Total Request Live

MTV si Orange aduc in România emisiunea Total Request Live

Bucureşti, 22 ianuarie 2007. MTV începe anul în forţă, cu noi proiecte pentru piaţa românească, primul dintre acestea fiind lansarea în premieră în România, împreună cu Orange, a binecunoscutei emisiuni Total Request Live, menită să aducă pe ecran performanţe live incendiare, precum şi interviuri ale unor artişti consacraţi. Prima emisiune Total Request Live in România va avea loc pe 23 ianuarie la Orange concept store, începând cu ora 18:00, şi va fi o productie interactivă MTV.

În cadrul emisiunii, publicul va avea parte de exclusivităţi şi premiere ale industriei muzicale româneşti şi nu numai. Acestora li se adaugă cele mai în vogă videoclipuri muzicale. Astfel, Total Request Live prezintă vedete îndrăgite din România, oferind posibilitatea fanilor de a fi alături de idolii lor prin comentarii si sugestii.

Emisiunea găzduită de Liviu Stanciu se bazează pe interactivitate şi va prezenta un TOP 10 al celor mai cerute videoclipuri, pe care telespectatorii le pot vota direct de pe telefonul mobil in Orange World pe wap sau online, pe www.mtv.ro. De asemenea, aceştia vor putea intra în legatură directă cu gazda emisiunii şi cu invitaţii săi. Pentru prima ediţie, MTV pregăteşte întâlnirea cu Parazitii, una dintre cele mai cunoscute trupe din România.

Locaţia aleasă pentru filmări este Orange concept store de pe Calea Victoriei, nr. 41 din Bucuresti, un spatiu original si multifunctional in care universul serviciilor de comunicatii mobile se imbina armonios cu activitatile artistice. Ineditul emisiunii constă în faptul ca fanii vor avea posibilitatea să urmărească live artiştii preferaţi la Orange concept store pe ecrane de mari dimensiuni, direct pe telefonul mobil in Orange World sau la televizor.

Transmiterea în direct a emisiunii de la locul filmării catre studiourile MTV se realizează prin intermediul unei solutii inovatoare broadband de acces la Internet, implementată de Orange special pentru emisiunea Total Request Live.

Categorii