Muzică bună, artificii şi premii la concertul Duffy de la Mamaia

24 ian. 2010
/ /
Muzică bună, artificii şi premii la concertul Duffy de la Mamaia

Muzică bună, artificii şi premii la concertul Duffy de la Mamaia

Bucureşti,  29 iunie 2009. Concertul Duffy de vineri seară a strâns în jur de 20 000 de spectatori pe plaja H20 din Mamaia, la Orange PrePay Party. Timp de 1 oră artista a interpretat piese de pe albumul Rockferry, printre care hit-ul «Mercy» împreună cu o secvenţă din Billie Jean, un tribut în memoria lui Michael Jackson.

Organizatorii le-au pregătit spectatorilor mai multe surprize, printre care un concurs cu întrebări despre evenimentele Orange PrePay Party. Astfel, 5 câştigători au primit câte un telefon Sony Ericsson model W910i. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii organizat pe plaja din Mamaia. Duffy şi muzicienii din trupă au plecat din România în aceeaşi noapte, către Atena la festivalul Rockwave.

“Ne bucurăm că programul Orange PrePay Party creşte în fiecare an. Am ajuns deja la al patrulea eveniment al seriei şi cred că, dintre toate cele pe care le-am organizat pănă acum, concertul Duffy a fost cel mai reuşit. Am avut noroc ca vremea a fost frumoasă deşi în restul ţării a plouat, aşa că au fost toate condiţiile pentru un show special", a declarat Alexandru Mitoi, General Manager –Livada, partener Orange în organizarea acestor evenimente.

După concert Duffy a participat la o sesiune de autografe pentru fani şi a primit Discul de Platină din partea Universal Music pentru vânzările albumului Rockferry în România. Discul de Platină a fost înmânat de către Ioana Feşnic, Managing Director Universal Music, în prezenţa lui Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer B 2 C Orange.

„Duffy a cântat pentru prima dată live în România la Orange PrePay Party, într-un spectacol dedicat tinerilor şi celor care iubesc muzica. Pe viitor vom continua să susţinem şi să organizăm spectacole cu cei mai apreciaţi artişti ai momentului”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer B 2 C Orange România.

“Mă bucur mult că românii apreciază şi altfel de muzică decât cea pe care o aud la radio în fiecare zi; bucuria cu care peste 20.000 de spectatori au primit-o pe Duffy arată aceasta, iar eforturile noastre susţinute de a promova o muzică de calitate au dat rezultate. Le mulţumim partenerilor noştri, Orange România, că au inţeles să susţină artişti valorosi precum Duffy şi că ne-au fost alături la ceremonia de decernare a Discului de Platină pentru albumul Rockferry”, a declarat Ioana Feşnic, Managing Director – Universal Music România.

Concertul Duffy de la Mamaia a fost al patrulea eveniment muzical din seria Orange PrePay Party care a început în anul 2007 cu un recital susţinut de Sophie Ellis-Bextor şi a continuat ulterior cu spectacolele Akon şi Sugababes. În afară de artiştii deja consacraţi la nivel internaţional, participanţii la spectacolele Orange Prepay Party au avut ocazia să asculte şi alţi artişti tineri, precum trupa britanică „I am Kloot” care a cântat vineri în deschidere la Duffy.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=63|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii