Muzică, documentare și cărți audio de vacanță cu aplicația 4G Fun Kit de la Orange

13 aug. 2015
/ /
Muzică, documentare și cărți audio de vacanță cu aplicația 4G Fun Kit de la Orange

Bucureşti, 13 august 2015. De astăzi și până pe 11 septembrie, clienţii Orange care folosesc internetul 4G se pot bucura din plin de restul acestei vacanțe de vară, cu muzică, selfie-uri, cărți audio, documentare și alte clipuri video, oferite de noua aplicație gratuită 4G Fun Kit. Astfel, clienții sunt invitați să se distreze cu ajutorul internetului 4G de mare viteză, pentru care Orange are cea mai mare acoperire - 95% din populația urbană și 67% din populația totală a țării - și să primească până la 1 GB cadou.

Aplicația 4G Fun Kit include o selecție variată de cărți audio de la Humanitas, documentare Discovery şi Animal Planet, emisiuni Eurosport, fragmente umoristice din arhiva TVR şi cele mai bune momente de la X-Factor, precum și melodii din spoturile Orange. De asemenea, aplicația le oferă clienților posibilitatea de a încărca instant cele mai simpatice selfie-uri de vacanță, pe care le pot împărtăși apoi cu prietenii. La fiecare secțiune clienții au ocazia să-și trimită opinia despre experienţa avută în aplicaţie și să primească 200 MB. Același bonus este primit și de clienții care dau share aplicației.

Aplicația 4G Fun Kit se adresează tuturor clienților Orange care folosesc serviciile de internet 4G, atât abonați, cât și utilizatori de cartele reîncărcabile. Poate fi descărcată din Play Store și App Store și se poate instala pe smartphone-uri cu sistem de operare Android sau iOS.

Traficul în aplicație este gratuit pentru clienții Orange, iar cei care nu sunt clienți ai companiei pot comanda gratuit pe www.orange.ro/4g/funkit o cartelă Orange PrePay pentru a descoperi în această vară experiența Orange 4G.

Mai multe detalii despre 4G Fun Kit se pot găsi pe www.orange.ro/4g/funkit.

Categorii