muzică nelimitat pentru tineri şi excursii la Orange Summer Party

28 iun. 2010
/ /
muzică nelimitat pentru tineri şi excursii la Orange Summer Party

muzică nelimitat pentru tineri şi excursii la Orange Summer Party

Bucureşti, 23 iunie 2010. Orange lansează  în exclusivitate pe piaţă o ofertă inedită care permite clienţilor săi să  asculte muzică nelimitat atât online cât şi pe telefonul mobil.

muzică nelimitat pentru clienţii Orange Young un week-end la mare pentru clienţii Orange, la concertul Mika, din cadrul  Orange Summer Party

Clienţii înscrişi în programul Orange  Young care efectuează o reîncărcare a cartelei PrePay cu minimum 7 euro îşi  pot alege muzica preferată din mii de piese disponibile în Music Box pe www.nelimiteaza-te.ro şi îşi pot crea  playlisturi pe care le pot asculta atât online cât şi pe mobil. De asemenea, pot  trimite prietenilor playlisturile prin prin e-mail, SMS ori prin intermediul  reţelelor sociale. Pentru a le asculta pe telefonul mobil, este suficient ca  prietenii să sune gratuit de pe numărul Orange la numărul 389, să introducă apoi  codul primit în invitaţie şi să îşi conecteze căştile la telefon. În plus,  clienţii Orange Young pot trimite zilnic, gratuit, 5 mesaje scrise naţionale din  contul lor de pe www.nelimiteaza-te.ro.

Oferta este realizată în parteneriat cu Universal Music, cea mai mare casă de  discuri din lume, cu care Orange colaborează din anul 2007 pentru a oferi  conţinut digital muzical clienţilor săi.

Pe lângă beneficiile legate de muzică, clienţii Orange Young îşi pot activa o  opţiune prin care au acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil din care se pot  conecta gratuit la reţelele sociale şi prin care primesc 50 MB pentru internet  pe mobil, 1.000 de minute şi 500 de mesaje scrise în reţea, plus 50 de minute  naţionale, valabile 30 de zile.

„Pentru cei mai tineri dintre clienţii noştri PrePay este important să îşi  poată lua cu ei muzica preferată oriunde şi oricând. Acum o pot asculta  nelimitat, fie pe mobil, fie online, fără să îşi facă griji legate de spaţiul de  stocare sau de compatibilitatea telefonului cu diverse aplicaţii. Suntem  încântaţi că le putem oferi posibilitatea să îşi aleagă muzica preferată  dintr-un catalog cu mii de piese ale unor artişti internaţionali de top, să îşi  creeze playlisturi, să le asculte şi să le trimită prietenilor”, a declarat  Corina Niţă, Youth Proposition Manager Orange România.

Pe lângă lansarea ofertei cu muzică nelimitat dedicată tinerilor, Orange  oferă tuturor clienţilor săi PrePay care efectuează o reîncărcare a contului cu  minimum 7 euro posibilitatea să câştige, prin tragere la sorţi, un week-end la  mare, la evenimentul Orange Summer Party, în cadrul căruia va concerta artistul  britanic Mika.

Premiile constau în deplasarea cu elicopterul pentru trei persoane de la  Bucureşti la Mamaia şi câte o noapte de cazare pentru acestea şi pentru câte un  însoţitor, respectiv 20 de premii care presupun transportul dus-întors cu  autocarul la eveniment şi câte o noapte de cazare pentru două persoane.

Mai multe detalii despre promoţie sunt disponibile pe www.orange.ro/mika.

Orange Summer  Party este un eveniment de vară marca Orange, cu intrarea liberă, care va avea  loc sâmbătă, 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia. În deschiderea concertului Mika  va cânta trupa Cut Copy.

Categorii