newsletter-template

19 iul. 2010
/ /
newsletter-template

doar câteva zile până la show-ul incendiar Mika de la Orange Summer  Party

Bucureşti, 15  iulie 2010. Au mai rămas doar câteva zile până la primul  concert Mika în România, în cadrul evenimentului Orange Summer Party.  Sambătă, 24 iulie, artistul britanic va concerta la Mamaia, pe plaja  H2O. Alături de Mika vor urca pe scenă şi australienii de la Cut Copy.

Muzica trio-ului australian Cut Copy este încadrată în curentul indie  electronic, cu accente distincte de pop şi influenţe disco din anii  ’80. De la înfiinţarea trupei, în 2001, şi până în prezent, Cut Copy au  concertat în faţa a zeci de mii de persoane în cadrul mai multor turnee  internaţionale, alături de nume precum Franz Ferdinand sau Daft Punk.

Întâlnirea cu Mika la  Orange Summer Party înseamnă şi întâlnirea cu cele mai fredonate hituri  ale sale. Pe plaja din Mamaia vor răsuna piese precum “Relax (Take It  Easy)”, “Grace Kelly”, “Big Girls (You Are Beautiful)” “Rain”, “Love  Today”, “Blame It On The Girls” sau “We Are Golden”, alături de piese  noi, printre care şi cel mai recent single al său, “Kick Ass (We Are  Young)”.

Concertele Mika sunt  întotdeauna spectacole impresionante. Decorurile şi costumele care se  schimbă continuu şi efectele speciale fac parte dintr-un spectacol  efervescent care impresionează publicul din întreaga lume. Imaginarium  Tour este cea mai complexă producţie itinerantă de până acum a lui Mika,  iar sâmbăta viitoare va ajunge şi la Orange Summer Party.

Accesul la eveniment  este liber. Pentru a evita aglomeraţia şi problema parcării în zona de  nord a staţiunii Mamaia, în ziua concertului, Orange va asigura  transportul gratuit din gara Constanţa şi staţiile de transport în comun  din Mamaia către plaja H2O cu autobuze supra-etajate care vor circula  între orele 18:00 şi 00:00.

Până la concert, fanii  Mika îşi pot personaliza telefonul mobil cu cele mai îndrăgite hituri  ale artistului, pot intra în concurs pentru a câştiga un week-end cu un prieten la Orange Summer Party şi posibilitatea de a merge la concert cu  elicopterul sau cu autocarul. De asemenea, fanii artistului îşi pot  comanda gratuit, online, cartela  SIM PrePay, în ediţie limitată.

Orange a utilizat recent  în reclamele sale piese interpretate de Cut Copy („Feel the Love”) şi  de Mika („We are Golden” şi „Good Girl Gone”).

{phocagallery view=category|categoryid=68|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii