Noi smartphone-uri în oferta Orange

14 nov. 2012
/ /
Noi smartphone-uri în oferta Orange

Bucureşti, 14 noiembrie 2012. Orange aduce de săptămâna aceasta în oferta sa smartphone-ul Windows Phone 8X by HTC, în varianta albastră. Acesta poate fi achiziţionat la preţul de 129 euro (TVA inclus), împreună cu un abonament Pantera 39 pe 2 ani.

Windows Phone 8X by HTC cu noul sistem de operare Windows Phone 8 este dotat cu un ecran tactil Gorilla Glass 2 de 4.3 inci cu rezoluție HD de 720 x 1280 pixeli, procesor dual-core de 1.4 GHz şi o memorie internă de 16 GB. Camera foto este full HD şi are o rezoluţie de 8 MP, superioară altor modele de pe piaţă. În plus, smartphone-ul are acces la tehnologia H+, ce oferă viteze de download de până la 43.2 Mbps şi are un amplificator audio separat, cu o calitate audio deosebită.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor şi a oferi o gamă completă de telefoane cu sistemul de operare Windows Phone 8, până la sfârşitul lunii, în magazinele Orange va fi disponibil şi smartphone-ul Windows Phone 8S by HTC cu ofertă specială. Windows Phone 8S by HTC are un microprocesor de 1 GHz, ecran tactil Gorilla Glass de 4 inci, memorie internă de 4 GB şi beneficiază de o cameră foto HD de 5MP.

Ambele telefoane sunt compatibile cu tehnologia HD Voice oferită exclusiv la Orange, ce aduce calitate şi claritate superioară sunetului şi diminuează zgomotul de fundal. De asemenea, cele două modele dispun de sistemul audio Beats şi sunt compatibile cu toate accesoriile Beats Audio ce oferă sunete de înaltă calitate pentru melodii, jocuri şi videoclipuri.

Mai multe informaţii despre produse sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro şi în magazinele Orange.

Categorii