/

Noua ofertă Love îţi aduce un Smart TV bonus şi 3 luni acces inclus la serviciul HBO

15 nov. 2019

Clienţii Orange au noi motive să aleagă pachetele de servicii Orange Love, prin intermediul cărora beneficiază de trei luni de acces inclus la serviciul HBO şi HBO Go, dar şi bonusuri de fidelitate de până la 300 euro pentru achiziţia de telefoane şi smart TV-uri.

Cu noua ofertă Orange Love, clienţii fideli care optează pentru achiziţia sau prelungirea pe 2 ani a unui abonament Orange Me, de minim 11 euro, împreună cu instalarea serviciilor fixe, de internet şi televiziune, se vor bucura de telefonul TCL PLEX de la 0 euro si Smart TV-ul TCL 81 cm 32DS520F bonus. Clienţii care au vechime în reţeaua Orange vor fi recompensaţi cu un bonus maxim de până la 300 de euro, cate 15 euro pentru fiecare an petrecut în reţea, care se traduce prin posibilitatea de a achiziţiona telefoane, accesorii si alte device-uri. Bonusul maxim este valabil pentru clienţii care optează pentru pachetul TV Global.

Noua ofertă aduce clienţilor conţinut de calitate, oferindu-le acces la canalele HBO şi la serviciul HBO GO timp de trei luni. Aceştia pot viziona astfel, cele mai apreciate filme şi seriale direct din confortul propriei locuinţe.

Alături de beneficii atractive şi conţinut de calitate, noua ofertă este completată de cel mai nou brand din portofoliul Orange, TCL Electronics. Cu sediul central în China, TCL Electronics este unul dintre cele mai importante nume de pe piaţa globală a televizoarelor, fiind angajat în cercetarea și dezvoltarea, fabricarea și distribuția de produse electronice de larg consum. Compania se bazează pe un nou model de business orientat către produse și utilizatori, menit să creeze un ecosistem în jurul Smart TV-ului, pentru a oferi clienţilor soluţii, produse şi servicii ce le vor îmbunătăţi viaţa. În prima jumătate a anului 2019, TCL Electronics a fost numărul 2 la nivel global în ceea ce priveşte volumul vânzărilor.

Categorii