/

Noua ofertă Orange Love vine cu cel mai bun conținut în cea mai bună rețea și device-uri de top

10 iun. 2021
  • internet prin fibră, televiziune și HBO inclus pentru 12 luni, de la 30 lei în primele 6 luni
  • super beneficii la portare și prețuri speciale pentru Samsung Galaxy A52 5G cu Smart 15 și pachetele Orange Love
  • cea mai variată colecție de filme și seriale și acces în rețeaua Orange 5G

Vara aceasta, cu noua ofertă Orange Love, clienții din România au noi motive să aleagă pachetele de servicii fix-mobil oferite de Orange, prin intermediul cărora au acces la conţinut TV de top și cel mai bun raport beneficii-preț, în cea mai bună rețea din România.

Divertisment de neegalat

Fie că sunt abonați Orange, clienți PrePay sau abonați în altă rețea, cu noua ofertă Orange Love, cu toții se pot bucura de cele mai bune servicii de internet și televiziune, acces la divertisment și conținut de calitate, dar și de nenumărate beneficii și oferte, totul la prețuri competitive.

Clienții care aleg unul dintre pachetele Orange Love beneficiază de acces inclus timp de 12 luni la cel mai bun conținut, ce include o selecție variată de filme și seriale pe HBO și HBO GO ce pot fi uirmărite atât pe TV cât și pe mobil. Astfel, pentru doar 30 de lei pe lună pentru primele 6 luni, clienții se bucură de internet prin fibră şi televiziune prin cablu cu 113 canale TV dintre care 28 HD și 12 luni acces la HBO și HBO GO.

Beneficiile Orange de care oricine se poate bucura

Cu noua campanie este mai simplu ca oricând pentru clienții din alte rețele să profite de performanța și calitatea serviciilor Orange Love. Abonații din alte rețele, care aleg să se porteze la Orange și care optează pentru unul dintre pachetele Orange Love beneficiază de super prețuri pentru Samsung Galaxy A52 5G cu doar 59 euro prin Buy-Back 5G. Acesta este disponibil împreună cu abonamentul Smart 15 ce include internet 5G nelimitat, ideal pentru cei care vor să se bucure de filmele, emisiunile și programele preferate direct de pe mobil de oriunde s-ar afla.

În plus, prin intermediul acestuia, clienții au acces la rețeaua Orange 5G disponibilă în 15 orașe printre care și București, oraș ce beneficiază de 100% acoperire 5G. Astfel, cu viteze de până la 1.2Gbps și viteze medii de 600 Mbps, rețeaua Orange 5G oferă clienților experiența internetului prin fibră optică, pe mobil.

La toate aceste beneficii se adaugă și avantajele pachetelor convergente Orange, ce răspund cerinţelor clienților pentru conţinut şi divertisment de calitate, cu servicii de internet prin fibră, televiziune și abonamente de voce, dar și cu 12 luni acces inclus pentru HBO și HBO GO.

Mai multe informaţii despre oferta Orange Love sunt disponibile pe www.orange.ro/love

Categorii