O excursie la Paris și cererea în căsătorie, două mari surprize pentru Alexandra Lubaș, clientă Orange

15 nov. 2012
/ /
O excursie la Paris și cererea în căsătorie, două mari surprize pentru Alexandra Lubaș, clientă Orange

O excursie la Paris și cererea în căsătorie, două mari surprize pentru Alexandra Lubaș, clientă Orange

Bucureşti, 15 noiembrie 2012. Alexandra Lubaș este câștigătoarea unei excursii la Paris, oferită de Orange la promoția Surprize la reîncărcare. Cu prilejul călătoriei, Alexandra a primit cererea în căsătorie din partea logodnicului ei. „Premiul a venit ca o surpriză incredibilă pentru noi. Totul a fost foarte frumos la Paris. La o cafenea de lângă Notre Dame, viitorul meu soț mi-a strecurat inelul de logodnă în ceașca de cafea și mi-a propus ca, dacă tot trăim un vis, să ne petrecem tot restul vieții împreună. Am acceptat. Pentru mine excursia a însemnat un dar special din partea Orange”, își reamintește, cu emoție, Alexandra.

Alexandra Lubaș s-a înscris în programul Surprize la reîncărcare, lansat de Orange în urmă cu un an și a câștigat un premiul VIP constând în excursia la Paris deoarece și-a reîncărcat contul PrePay cu 7 euro. Până în prezent, Orange  a răsplătit 1,7 milioane de clienți care și-au reîncărcat cel puțin o dată contul PrePay, cu 7 milioane de premii.

Clienții Orange PrePay care se înscriu în acest program primesc garantat un premiu la fiecare reîncărcare a contului cu minimum 4 euro. Astfel, la reîncărcarea contului PrePay cu minimum 4 euro, clienții Orange primesc un premiu constând în beneficii Orange: minute, SMS-uri sau pachete de date mobile. La reîncărcarea contului cu minimum 5 euro, clienții primesc, la alegere, fie un premiu constând în beneficii Orange, fie un premiu-surpriză, precum bonuri de benzină, aparate electrocasnice, genți, produse și accesorii personalizate cu logo-ul Orange și multe altele. Clienții care efectuează o reîncărcare cu minimum 7 euro au șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, premii VIP, precum smartphone-uri, laptopuri, televizoare sau excursii. În cazul în care nu câștigă unul dintre premiile VIP, clienții primesc garantat un premiu, la alegere, fie un premiu constând în beneficii Orange, fie un premiu-surpriză.

„Am creat acest program din dorința de a-i răsplăti pe clienții noștri și de a-i face să se simtă speciali, oferindu-le practic posibilitatea să câștige de fiecare dată când reîncarcă o cartelă Orange PrePay”, a declarat Andreea Beleneș, Consumer Division Manager la Orange România.

Programul Surprize la reîncărcare continuă. Mai multe detalii sunt disponibile la adresa www.orange.ro/surprize.

Categorii