O nouă aplicaţie inovatoare disponibilă la Orange: Clever Taxi

4 oct. 2012
/ /
O nouă aplicaţie inovatoare disponibilă la Orange: Clever Taxi

Bucureşti, 4 octombrie 2012. Începând din 4 octombrie Orange şi dezvoltatorul de aplicaţii Clever Tech propun clienţilor Orange o aplicaţie inovatoare, prin care aceştia pot comanda direct de pe mobil, printr-un singur click, cel mai apropiat taxi disponibil din  zona în care se află. Mesajul va fi transmis taximetriştilor din cadrul companiilor de taximetrie din Bucureşti participante în program. Comenzile sunt preluate de un număr de 2700 taximetrişti, ce vor confirma cu prioritate cererile venite prin intermediul acestei aplicaţii.

Clever Taxi este o aplicaţie gratuită dezvoltată pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOS, Android şi Windows Mobile şi este disponibilă acum pentru descărcare în magazinele de aplicaţii App Store, Google Play şi, în curând, Windows Marketplace.

Aplicaţia permite selectarea companiei de taxi dorite după numele ei, tarif pe kilometru, modalitatea de plată şi, de asemenea, permite urmărirea în timp real a taxiului deja comandat până la sosirea lui la punctul de preluare a comenzii. Nu este nevoie să ştii unde te afli deoarece aplicaţia detectează adresa exactă şi numărul străzii pentru a asigura un răspuns cât mai bun din partea şoferilor. Aplicaţia îţi salvează un istoric al comenzilor şi îţi permite să dai o notă şoferului după terminarea cursei.

În viitorul apropiat oferta va fi extinsă şi către alte companii de taxi importante din Bucureşti şi din alte oraşe ale ţării.

Mai multe informaţii referitoare la această aplicaţie sunt disponibile aici: http://www.orange.ro/aplicatii/clever-taxi/.

Categorii