o nouă ediţie a programului de practică Orange First Step

10 nov. 2011
/ /
o nouă ediţie a programului de practică Orange First Step

o nouă ediţie a programului de practică Orange First Step

Bucureşti, 10 noiembrie  2011. Orange lansează a doua ediţie a programului de practică Orange First Step destinat studenţilor şi masteranzilor aflaţi la început de carieră.

În prima ediţie a programului au participat peste 90 de studenţi care au învăţat cum se desfăşoară activitatea de zi cu zi în câteva departamente din Orange. Mulţi dintre aceştia s-au arătat dornici să experimenteze şi atmosfera din Orange shop. Astfel, noua ediţie de Orange First Step cuprinde 70 de locuri special dedicate practicii în magazinele Orange din ţară[*] în perioada 5 – 31 decembrie 2011.

Studenţii vor fi îndrumaţi în permanenţa de managerii din magazin pentru a învăţa ce înseamnă un proces de vânzare şi care sunt etapele acestuia, cum să relaţioneze cu clienţii sau cum să gestioneze solicitarile venite din partea acestora.

Înscrierile în programul Orange First Step se fac online la adresa https://www.orange.ro/first-step/ în perioada 10-17 noiembrie. Selecţia se va face în funcţie de rezultatele şcolare, dar şi de motivaţia personală a fiecărui candidat.

Mai multe detalii sunt diponibile pe https://www.orange.ro/first-step/ sau pe pagina de Facebook a Orange România.


* Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Tulcea

Categorii