O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Sun Plaza Bucureşti

4 sept. 2013
/ /
O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Sun Plaza Bucureşti

O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Sun Plaza Bucureşti

Bucureşti, 5 septembrie 2013. Astăzi se redeschide Orange shop din centrul comercial Sun Plaza, situat în Şos. Olteniţei nr. 83c, Bucureşti. Magazinul este amplasat la parter şi este deschis zilnic în intervalul 10:00 – 22:00.

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 5 octombrie, clienţii care activează abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni în acest magazin au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop din centrul comercial Sun Plaza prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă şi noul serviciu Orange TV.

De asemenea, în colţul „ascultă”, clienţii pot testa cele mai noi şi mai performante căşti, la care pot asculta melodiile preferate din cele peste 20 de milioane de melodii disponibile prin serviciul Deezer.

În magazin clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane, tablete şi laptopuri, la camere foto, GPS-uri, e-book reader şi hard diskuri externe.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii