O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Vatra Dornei

28 oct. 2013
/ /
O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Vatra Dornei

O nouă înfăţişare pentru Orange shop din Vatra Dornei

Bucureşti, 28 octombrie 2013. Începând de astăzi, Orange shop din Vatra Dornei îşi aşteaptă clienţii cu o nouă înfăţişare, pe strada Luceafărului, nr. 19. Magazinul este deschis în timpul săptămânii în intervalul 08.30 - 18.00 şi sâmbăta de la 9:30 la 14:30.

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 28 noiembrie, clienţii care activează abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni, au o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Mult mai spaţios decât până acum şi cu echipa mărită, Orange shop din Vatra Dornei prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou şi prietenos. Clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă şi noul serviciu Orange TV.

În magazin clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane, tablete şi laptopuri, la camere foto, GPS-uri, e-book reader şi hard diskuri externe.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii