O nouă înfățișare pentru Orange shop Onești

22 apr. 2014
/ /
O nouă înfățișare pentru Orange shop Onești

O nouă înfăţişare pentru Orange shop Oneşti

Bucureşti, 22 aprilie 2014. Începând de astăzi, Orange shop situat în strada Oituz, nr.23, Onești îşi aşteaptă clienţii cu o nouă înfăţişare. Magazinul beneficiază de un spațiu mai mare de expunere şi este deschis în timpul săptămânii de la 9:00 la 18:00, iar sâmbăta de la 10:00 la 15:00.

Orange a pregătit o ofertă specială de redeschidere. Astfel, până pe 22 mai, clienţii care activează abonamente de voce, minim Cangur 11, pentru 24 de luni sau îşi prelungesc abonamentul existent, minim Cangur 11, tot pentru 24 de luni, beneficiază de o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop din Oneşti prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil,  telefonie fixă, dar şi serviciul Orange TV. De asemenea, odată cu extinderea acoperirii rețelei 4G la nivel național, clienții pot descoperi beneficiile noii tehnologii pe dispozitivele compatibile, disponibile în magazin.

În Orange shop Onești clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane şi tablete, la gadgeturi de ultimă generaţie.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii