O nouă înfățișare pentru Orange shop Timișoara Giroc

26 sept. 2014
/ /
O nouă înfățișare pentru Orange shop Timișoara Giroc

O nouă înfățișare pentru Orange shop Timișoara Giroc

Începând de săptămâna aceasta, Orange shop din Timișoara, strada Calea Martirilor, nr. 62, la parter, îşi aşteaptă clienţii cu o nouă înfăţişare. Magazinul beneficiază de un spațiu de expunere mai primitor şi este deschis în timpul săptămânii de la 09:00 la 19:00, iar sâmbăta de la 10:00 la 14:00.

Orange shop Timișoara Giroc, din strada Calea Martirilor prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă, dar şi serviciul Orange TV. De asemenea, odată cu extinderea acoperirii rețelei 4G la nivel național, clienții pot descoperi beneficiile noii tehnologii pe dispozitivele compatibile, disponibile în magazin.

În Orange shop Timișoara Giroc, clienţii pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane şi tablete, la gadgeturi de ultimă generaţie.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii