O nouă opţiune Orange adresată cititorilor Ziarului Financiar

15 nov. 2013
/ /
O nouă opţiune Orange adresată cititorilor Ziarului Financiar

Bucureşti, 15 noiembrie 2013. Începând de astăzi, clienţii Orange, cititori ai Ziarului Financiar, vor putea opta pentru o nouă opţiune, ZF Corporate Print, care le oferă, pe lângă ediţia zilnică tipărită a ziarului, acces online la cele mai importante ştiri din aceasta, prin intermediul secţiunii “ZF Print” din cadrul platformei www.ZFCorporate.ro .

Concepută de Ziarul Financiar în parteneriat cu Orange, special pentru clienţii interesaţi de domeniul afacerilor, opţiunea le oferă acces zilnic la cele mai importante ştiri din toate domeniile de interes, analize şi opinii ale profesioniştilor din România.

Abonamentul lunar pentru opţiunea ZF Corporate Print este 12 euro cu TVA inclus, şi oferă ediţia zilnică tipărită a Ziarului Financiar şi acces online la secţiunea “ZF Print” din cadrul platformei ZFCorporate.ro, pe întreaga perioadă în care opţiunea va fi activă.

Opţiunea ZF Corporate Print se poate activa simplu şi rapid prin trimiterea unui SMS cu textul „ZF” la numărul scurt 321, prin accesarea secţiunii „Contul meu” de pe www.orange.ro , printr-un apel gratuit la Serviciul Clienţi Orange sau la *100#, precum şi în orice Orange shop.

Mai multe detalii despre opţiunea ZF Corporate Print se găsesc pe www.orange.ro/services/zf-print.html.

Categorii