o nouã premierã nationalã în telefonia mobilã mesajele multimedia cãtre destinatii internationale

23 ian. 2010
/ /
o nouã premierã nationalã în telefonia mobilã mesajele multimedia cãtre destinatii internationale

o nouã premierã naţionalã  în telefonia mobilã: mesajele  multimedia cãtre destinaţii internaţionale

Bucureşti, 30  noiembrie 2006. Începând cu data de 1 decembrie, Orange, liderul telecomunicatiilor mobile din România, oferã în premierã clientilor posibilitatea sã utilizeze serviciul Mesaje Mutimedia si pentru destinatii  internationale.

Atât abonatii cât si utilizatorii PrePay vor putea trimite si primi mesaje ce combinã fotografii sau imagini animate, sunete si text prietenilor sau rudelor din strãinatate.

Pentru trimiterea si primirea mesajelor multimedia sunt disponibile 37 de destinatii internationale, urmând ca numãrul acestora sã creascã.  Tariful standard este 0,60 USD/ mesaj multimedia trimis.

Promotional, în perioada 1 decembrie 2006 - 8 ianuarie 2007, clientii Orage beneficiazã de un tarif special de 0,30 USD/ mesaj multimedia trimis.

"Orange Romania a fost primul operator de telefonie mobilã care a oferit serviciul Mesaje Multimedia în România, iar acum îl va extinde la destinatiile internationale. Cu ocazia sãrbãtorilor de iarna, clientii Orange au posibilitatea sã transmitã, la tarife speciale, urãri multimedia personalizate celor dragi de peste hotare”, a declarat Stefan Moraru, Product  Manager la Orange România.

Lista destinatiilor pentru mesaje multimedia internationale poate fi accesatã pe www.orange.ro si va fi actualizatã ori de câte ori vor fi disponibile noi destinatii.

Categorii