O noua televiziune live in Orange World MTV Shorts direct pe telefonul mobil

23 ian. 2010
/ /
O noua televiziune live in Orange World MTV Shorts direct pe telefonul mobil

O noua televiziune live in Orange World: MTV Shorts direct pe telefonul mobil

Bucureşti, 14 noiembrie 2007: Orange Romania anunta lansarea postului MTV Shorts live pe telefonul mobil. Colaborarea cu MTV Networks International’s Emerging Markets aduce clientilor Orange o selectie a celor mai bune emisiuni MTV, create special pentru mobil, intr-un nou canal TV.

Oriunde s-ar afla, in autobuz, la birou sau in timpul liber, clientii Orange se pot distra, oricand, urmarind secvente din cele mai populare emisiuni MTV precum Punk’d, emisiune in care se fac farse vedetelor sau Pimp My Ride, unde orice masina devine o bijuterie. In emisiunea Barrio 19 tinerii pot descoperi cum sa se joace cu un Yo-Yo sau sa faca trucuri pe skateboard.

Vizitatorii sectiunii Orange World video au acces la postul MTV Shorts in domeniul TV Live si pot descarca pe telefonul mobil, contra cost, videoclipuri cu secvente reprezentative din emisiunile lor preferate.

Promotional, fanii emisiunilor MTV vor putea descarca gratuit videoclipuri din cele mai populare emisiuni, din sectiunea dedicata MTV Shorts in Orange World pe wap .

Orange extinde astfel parteneriatele cu trusturile media si ofera clientilor sai 20 de televiziuni in direct si o gama variata de continut video special creat pentru telefonul mobil. Orange World gazduieste astazi cea mai mare varietate de posturi TV live, pe telefonul mobil, de pe piata romaneasca: Antena 3, Arena TV, BBC World, Blue, Cartoon Network, Disney, Fashion TV, Favorit TV, Eurosport, Minimax, Money Channel, MTV Shorts, N24, National TV, Playboy, ProTV International, Realitatea TV, Senso, TV 5 si U TV.

“Prin colaborarea dintre Orange si grupul MTV Networks International’s Emerging Markets ne propunem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a urmari programele preferate oriunde s-ar afla si de a avea acces mobil la tot ce este nou si in voga. Am decis sa oferim tinerilor canalul MTV Shorts in Orange World pentru ca emisiuni precum Punk’d si Pimp My Ride, sporturile extreme sau grafitti-ul sunt insemne ale culturii urbane cu care acestia se identifica” a declarat Raluca Gherghe, Product Manager la Orange.

Luciana Pavan, Senior Digital  Media and Business Manager, Emerging Markets la MTV Networks International a  adaugat: “MTV este mult mai mult decat un canal TV - este marca tinerei generatii – si suntem mandri sa colaboram cu Orange pentru a le oferi tinerilor din Romania acces la programele noastre de succes, direct pe telefonul lor mobil, oriunde si oricand doresc”.

Categorii