Oferta de Paşte din magazinul online aduce reduceri şi cadouri

17 apr. 2013
/ /
Oferta de Paşte din magazinul online aduce reduceri şi cadouri

Bucureşti, 17 aprilie 2013. Începând de astăzi, toţi vizitatorii magazinului online pot beneficia de oferta de Paşte de la Orange. Astfel, clienţii care cumpără un telefon sau o tabletă şi optează pentru un abonament nou sau îşi prelungesc contractul pe 24 de luni vor beneficia de reduceri şi cupoane cadou, de până la 200 euro.

Orice comandă efectuată în magazinul online în perioada 16 aprilie – 15 mai îi aduce cumpărătorului o reducere de 5 euro din valoarea totală a comenzii, cu care se poate acoperi costul transportului sau scădea preţul produsului achiziţionat. După livrarea comenzii iniţiale, clientul va primi prin e-mail un cod de voucher personalizat, în valoare de 6 euro, pe care îl poate trimite cunoscuţilor, astfel încât şi aceştia să beneficieze la rândul lor de reduceri.

Cei care aleg să trimită oferta şi prietenilor, şi îi conving să o folosească, câştigă cadouri valoroase.

La trei utilizări ale codului, clientul va primi cadou un voucher de 40 euro, la 6 prieteni convinşi va primi un alt cupon cadou de 80 de euro, iar la 15 valoarea cadoului creşte la 200 de euro. Voucherele cadou pot fi folosite pentru achiziţionarea de produse, sub formă de telefon, tabletă, laptop sau accesorii, din magazinul online. În plus, pentru fiecare folosire a voucherului clienţii existenţi vor primi câte 10 puncte Thank You, pe care le pot folosi conform programului Orange Thank You.

Mai multe detalii aici.

Categorii