Oferta la plata online a facturii Orange cu cardurile MasterCard și Maestro

15 mai 2014
/ /
Oferta la plata online a facturii Orange cu cardurile MasterCard și Maestro

Bucureşti, 15 mai 2014. Începând de săptamâna aceasta, clienţii Orange care achită factura online cu cardul MasterCard sau Maestro primesc un discount de 5% din valoarea achitată[1]. Promoția se aplică tuturor plăților pentru factura Orange, realizate cu ajutorul cardurilor care nu au mai fost folosite pe site-ul www.orange.ro după data de 1 ianuarie 2013. Oferta este valabilă până pe 12 august și se aplică pentru prima plată făcută cu cardul pe www.orange.ro.

Plata se poate face pe site-ul Orange la adresa: http://www.orange.ro/mastercard/ sau prin aplicaţia Contul meu pe mobil. Aplicaţia este disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS şi poate fi descărcată gratuit din Google Play şi din App Store.

Pentru plata facturii de telefonie, clientul introduce iniţial numele de utilizator și parola pentru aplicația Contul meu, iar plata se realizează din contul înregistrat în aplicaţie, fără a mai fi nevoie de reintroducerea ulterioară a detaliilor de facturare. Pe langa această funcționalitate, în Contul meu, clienții Orange găsesc într-un format intuitiv și ușor de folosit, tipul pachetului și al opțiunilor disponibile, istoricul facturilor și al plăților, lista de convorbiri, informația actualizată de la serviciul Cronos, valoarea punctelor Orange Thank You disponibile și posibilitatea reîncărcării unui cont PrePay.

[1] pe următoarea factură, în limita a 8 lei

Categorii