Oferta la plata online a facturii Orange cu cardurile MasterCard și Maestro

15 mai 2014
/ /
Oferta la plata online a facturii Orange cu cardurile MasterCard și Maestro

Oferta la plata online a  facturii Orange cu cardurile MasterCard și Maestro

Bucureşti, 15 mai  2014. Începând de săptamâna aceasta, clienţii Orange care achită  factura online cu cardul MasterCard sau Maestro primesc un discount de 5% din  valoarea achitată[1]. Promoția se  aplică tuturor plăților pentru factura Orange, realizate cu ajutorul cardurilor  care nu au mai fost folosite pe site-ul www.orange.ro după data de 1 ianuarie 2013.  Oferta este valabilă până pe 12 august și se aplică pentru prima plată făcută cu  cardul pe www.orange.ro.

Plata se poate face pe site-ul  Orange la adresa: http://www.orange.ro/mastercard/ sau  prin aplicaţia Contul meu pe mobil. Aplicaţia este disponibilă pentru sistemele  de operare Android şi iOS şi poate fi descărcată gratuit din Google  Play şi din App  Store.

Pentru plata facturii de  te

lefonie, clientul introduce iniţial numele de utilizator și parola pentru  aplicația Contul meu, iar plata se realizează din contul înregistrat în  aplicaţie, fără a mai fi nevoie de reintroducerea ulterioară a detaliilor de  facturare. Pe langa această funcționalitate, în Contul meu, clienții Orange  găsesc într-un format intuitiv și ușor de folosit, tipul pachetului și al  opțiunilor disponibile, istoricul facturilor și al plăților, lista de  convorbiri, informația actualizată de la serviciul Cronos, valoarea punctelor  Orange Thank You disponibile și posibilitatea reîncărcării unui cont PrePay.


[1]pe următoarea  factură, în limita a 8 lei

Categorii