Oferta la transferurile de bani prin MoneyGram efectuate în magazinele Orange

1 sept. 2014
/ /
Oferta la transferurile de bani prin MoneyGram efectuate în magazinele Orange

Bucureşti, 1 septembrie 2014.  Până la 30 septembrie, clienții Orange persoane fizice, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, care folosesc serviciul MoneyGram de transfer de bani în magazinele Orange primesc 50 de minute internaționale pe numărul lor de telefon Orange.

Minutele internaționale se oferă indiferent dacă transferul se realizează la un Orange shop, la un Orange store sau la un magazin partener Orange și constă într-o depunere sau retragere de bani. Acestea se alocă în maxim 5 zile lucrătoare de la data transferului, se primesc o singură dată în perioada ofertei și pot fi folosite în 30 de zile de la data alocării, pentru apeluri în UE.

Clienții non-Orange care fac cel puțin o tranzacție de transfer de bani vor primi o cartelă SIM Orange PrePay gratuită pentru tranzacțiile efectuate în Orange shop sau Orange store.

Doar în prima jumătate a acestui an s-au transferat prin acest serviciu aproximativ 3 milioane de euro din magazinele Orange, cele mai multe tranzacții fiind efectuate în București și în județele Constanța, Bacău, Tulcea și Bihor.

Mai multe detalii despre serviciu, puteți găsi pe www.orange.ro/services/transfer-de-bani/.

Categorii