optiunea apeluri în grup o nouã optiune de la Orange pentru clientii business

23 ian. 2010
/ /
optiunea apeluri în grup o nouã optiune de la Orange pentru clientii business

opţiunea  apeluri în grup pentru clienţii  business

Bucureşti, 12 iulie 2006. Orange, liderul  telecomunicatiilor mobile din România, lanseazã   optiunea apeluri în grup, adresatã clientilor business care utilizeazã abonamentele Business Flexibil, cu minute incluse, Flexibil, abonamentul 3G si abonamentul de 4 USD.

Gratie optiunii apeluri în grup, clientii vor comunica mai eficient cu angajatii, la un tarif special de 0,04 USD/minut pentru toate apelurile cãtre numerele de telefon Orange care apartin companiei lor.

În plus, clientii Orange pot alege pânã la 4 numere favorite Orange PrePay, care vor putea fi apelate la acelasi tarif special de 0,04 USD/minut de cãtre orice abonat Orange din companie care are optiunea apeluri în grup activatã.

Costul optiunii apeluri în grup este de 4 USD/lunã. Dacã la aceastã optiune se doreste si adãugarea de numere PrePay favorite, la taxa lunarã se adaugã 2 USD pentru douã numere PrePay, respectiv 4 USD pentru patru numere PrePay.

"Având în vedere mediul concurential si faptul cã în mai putin de 6 luni vom intra în Uniunea Europeanã, optimizarea costurilor de comunicare este mai mult decât necesarã pentru orice firmã. În acest context, Orange a conceput o serie de pachete speciale pentru companiile mici si mijlocii ce oferã flexibilitate totalã, un bun control al costurilor si o multitudine de beneficii prin programul Business Plus. În acest an am lansat si o serie de optiuni speciale pentru clientii business, cum ar fi optiunea 5 numere favorite Orange oricand, optiunea minute flexibile si acum aceastã optiune de apeluri în grup. Tot în acest an pe site-ul companiei a fost introdusã o nouã sectiune dedicatã clientilor business.",  a declarat Thierry Millet, Director Comercial al Orange România.

Categorii