/

Opțiuni gratuite, bonusuri surpriză și multă distracție pentru clienții Orange PrePay, cu noul joc BonusPocus

27 nov. 2023

Orange PrePay lansează clienților săi o nouă provocare pentru final de an prin campania BonusPocus, în cadrul căreia aceștia pot câștiga într-un mod distractiv opțiuni cadou și bonusuri PrePay.

Desfășurată în perioada 22 noiembrie 2023 – 6 februarie 2024, noua campanie îi invită pe toți clienții PrePay să se bucure de performanțele celei mai rapide rețele din România și să câștige beneficii PrePay pentru a rămâne conectați la tot ce este important pentru ei. Astfel, clienții sunt invitați să participe la provocările din jocul online PrePay BonusPocus și să câștige bonusuri de internet la super viteze 5G+, minute naţionale și internaţionale și multe altele. În plus, cei care accesează jocul din contul My Orange au posibilitatea de a câștiga premii exclusive care constau în opțiuni cadou de 6 euro credit cu valabilitate 28 de zile și opțiuni cadou de 6 euro credit valabile 1 an.

Jocul BonusPocus va funcționa ca o platformă interactivă în care clienții PrePay vor găsi de acum încolo provocări amuzante cu îndrăgitele personaje Millidge și Doig, prin intermediul cărora vor putea câștiga cele mai dorite beneficii PrePay.

Cu opțiunile Orange PrePay, clienţii beneficiază de minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, minute şi SMS-uri naţionale, opţiuni avantajoase în roaming, dar şi beneficii generoase de internet la cele mai bune viteze medii conform măsurătorilor ANCOM prin intermediul Netograf.ro.

Detalii complete despre noua campanie Orange PrePay sunt disponibile pe: orange.ro/bonuspocus

Categorii