opţiunile pentru abonamente mai atractive începând de astăzi

24 ian. 2010
/ /
opţiunile pentru abonamente mai atractive începând de astăzi

opţiunile pentru abonamente mai atractive începând de astăzi

Bucureşti, 15 iulie 2009. Orange acordă abonaţilor existenţi mai multe minute, elimină restricţiile orare pentru apeluri şi reduce tarifele pentru convorbiri în cazul unor opţiuni. De azi, pentru aceeaşi taxă lunară, clienţii Orange persoane fizice primesc automat mai multe beneficii pentru trei dintre opţiuni.

Astfel, abonaţii care au activat opţiunea de 5,5 euro pe lună cu 180 de minute în reţea, seara şi în weekend şi oricând cu 3 numere favorite Orange, de acum vor primi automat, la acelaşi preţ, 180 de minute în reţea oricând şi o reducere de 50% la tarifele pentru apelurile către cele 3 numere favorite, după consumarea minutelor incluse.

Totodată, cei care au activate opţiunile de 1,5 euro pe lună cu 15 şi respectiv 25 de minute naţionale, vor primi 30 de minute pentru apeluri naţionale la acelaşi preţ.

„Clienţii care au ales una din cele trei opţiuni reprezintă 25% din totalul abonaţilor Orange cu opţiuni activate, iar prin îmbunătăţirea ofertei ne dorim să le oferim mai multe avantaje în acelaşi buget de comunicare”, declară Bianca Bărdaş, Consumer Marketing Manager la Orange România.

Abonaţii Orange care au activate aceste opţiuni vor fi anunţaţi printr-un mesaj scris despre noile beneficii.

*tarifele nu conţin TVA

Categorii