Orange 4G tour, un spațiu inedit pentru testarea tehnologiei 4G

10 ian. 2013
/ /
Orange 4G tour, un spațiu inedit pentru testarea tehnologiei 4G

Bucureşti, 10 ianuarie 2013. Ca urmare a lansării serviciului de internet mobil 4G în România, Orange îi invită pe clienții săi și nu numai într-un spațiu inedit, Orange 4G tour, pentru a descoperi avantajele celei mai noi tehnologii mobile.

Astfel, în perioada 10 ianuarie - 23 februarie, cei care se află în București, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei și în Poiana Brașov au posibilitatea să testeze internetul mobil 4G într-un vehicul special amenajat pentru a oferi vizitatorilor o experiență specială.

În plus, în cadrul Orange 4G tour vizitatorii pot să testeze diverse aplicații mobile pe telefoane și tablete, să afle cum funcționează codurile QR, să revadă o istorie a comunicațiilor mobile exemplificată printr-o gamă variată de telefoane mobile din generații diferite, să vizioneze un documentar despre istoria comunicațiilor, precum și holograma formației Moonlight Breakfast în concert.

„Am conceput Orange 4G tour pentru a le oferi clienților noștri, și nu numai, ocazia să descopere avantajele tehnologiilor de ultimă generație într-o spațiu surprinzător. Prin acest proiect ne-am dorit să venim cât mai aproape de utilizatorii serviciilor de comunicații mobile din zona de acoperire Orange 4G”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România. „Alături de serviciul 4G recent lansat, internetul mobil 3G+ cu viteze de până la 21,6 Mbps are de acum acoperire la nivel național, iar internetul mobil H+ cu viteze de până la 43,2 Mbps poate fi utilizat de către clienții noștri în majoritatea orașelor mari din România”, a adăugat Julien Ducarroz.

Programul Orange 4G tour este următorul:

10-16 ianuarie: București

17-20 ianuarie: Sinaia

21-23 ianuarie: Comarnic

24-27 ianuarie: Bușteni

28-30 ianuarie: București

31 ianuarie - 3 februarie: Azuga

4-6 februarie: București

7-10 februarie: Predeal

11-23 februarie: Poiana Brașov

Categorii