Orange aduce în premieră noul ASUS Eee PC 901 în oferta de acces mobil la internet

23 ian. 2010
/ /
Orange aduce în premieră noul ASUS Eee PC 901 în oferta de acces mobil la internet

Orange aduce în premieră noul ASUS Eee PC 901 în oferta de acces  mobil la internet

Bucureşti, 23 iunie 2008. Orange, prima companie de telecomunicaţii mobile din România care a lansat o ofertă completă de acces mobil la internet cu laptopuri, îşi îmbogăţeşte în curând portofoliul de laptopuri cu cel de-al cincilea model: cel mai nou laptop ultraportabil ASUS Eee PC 901.

Începând din 28 iulie, clienţii Orange vor putea achiziţiona laptopul ASUS Eee PC 901 împreună cu un abonament de acces mobil la internet şi modem. Timp de trei săptămâni din momentul lansării, ASUS Eee PC 901 va fi disponibil doar în Orange shop, iar până în luna septembrie va putea fi achiziţionat doar de la Orange împreună cu sistemul de operare Windows XP.

Mini-laptopul  ASUS Eee PC 901 are o lungime de 225 mm, o lăţime de 125,5 mm, o grosime de până la 39 mm şi cântăreşte numai 1,1 Kg. Ecranul lat, cu diagonala de 8,9", are o rezoluţie de 1024x600 pixeli. Procesorul Intel Atom de 1,6 Ghz are un consum redus de energie, ceea ce permite o folosire de până la 7 ore şi jumătate a laptopului fără a fi încărcat. Cu o memorie de 1GB RAM, ASUS Eee PC 901 poate rula sistemul de operare Windows XP preinstalat şi mai multe aplicaţii, precum Microsoft Works, Windows Live Suite şi Adobe Reader. ASUS Eee PC 901 are o capacitate de stocare de 12 GB SSD (solid state drive). Din punctul de vedere al conectivităţii, acest mini-laptop beneficiază de WiFi, bluetooth, 3 porturi USB 2.0 şi cititor de carduri SD/MMC.

După lansarea în luna aprilie a primului model ASUS X51RL şi Apple MacBook Air, vânzările de pachete complete de acces mobil la internet cu laptopuri au înregistrat creşteri semnificative, de 66% în luna mai, comparativ cu aprilie. „La sfârşitul lunii iunie ne aşteptăm să înregistrăm o dublare a vânzărilor de pachete de date mobile cu laptopuri faţă de luna mai. Vom continua să diversificăm portofoliul de laptopuri pentru a oferi clienţilor noştri soluţii complete de conectare la internet cu tarife cât mai atractive”, a declarat Bogdan Răuţă, Mobile Data Proposition Manager la Orange România.

Salvează pozele la rezoluţie mare

Categorii