Orange aduce iPad mini și a patra generație de iPad în România

24 oct. 2012
/ /
Orange aduce iPad mini și a patra generație de iPad în România

București, 24 octombrie, 2012. Orange anunță că în următoarele săptămâni va aduce iPad mini și a patra generație de iPad în România. Orange va oferi noile modele iPad împreună cu mai multe abonamente atractive pentru internet mobil care vor permite clienților să se conecteze la rețeaua de date mobile H+, cu viteze de până la 43,2 Mbps.

iPad mini, cu un design iPad complet nou, este cu 23% mai subțire și cu 53% mai ușor decât a treia generație de iPad, este echipat cu un ecran spectaculos de 7,9 inci și un procesor A5 dual-core creat de Apple, oferă o performanță wireless ultra-rapidă și are o baterie fiabilă, cu o durată de viață de 10 ore*. A patra generație de iPad are un ecran Retina de 9,7 inci, un procesor A6X special creat de Apple cu o performanță remarcabilă, o nouă cameră FaceTime HD și performanțe Wi-Fi îmbunătățite.

Atât iPad mini cât și generația a patra de iPad au iOS 6, cel mai avansat sistem de operare mobil din lume, cu peste 200 de caracteristici noi.

Mai multe informații despre iPad sunt disponibile pe www.apple.com/ipad/.

* Durata de viață a bateriei depinde de setările dispozitivului, de gradul de utilizare și de alți factori. Rezultatele pot varia.

Categorii