Orange aduce Placebo la Arenele Romane si pe telefonul mobil

23 ian. 2010
/ /
Orange aduce Placebo la Arenele Romane si pe telefonul mobil

Orange aduce Placebo la Arenele Romane şi  pe telefonul mobil

Bucureşti, 13 august 2006. Placebo canta pentru prima data in Romania, la Arenele Romane. Pana atunci insa, clientii Orange pot descarca melodiile trupei pe telefonul mobil sau pe computer si sa le asculte la calitate de CD.

Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului album „Meds”, cel mai aclamat dintre cele cinci de pana acum. Povestea  formatiei Placebo incepe in 1994, intr-o statie de metrou din Londra, cand solistul Brian Molko si chitaristul Stefan Olsdal se hotarasc sa formeze Placebo. Il coopteaza la tobe pe englezul Steve Hewitt, fost percutionist al trupei britanice Breed, iar doi ani mai tarziu ajung in top 10 cu single-ul „Nancy Boy”, de pe albumul Placebo. Acesta le defineste stilul: chitara simpla, influentata de rockul american si britanic al anilor '70 si sustinuta de vocea inalta a lui Brian.

Intre timp, canta in deschidere pentru David Bowie, U2 si Sex Pistols (la reunirea grupului) si isi castiga notorietatea. Pana anul acesta, au mai scos patru albume, vandute in peste sapte milioane de exemplare: “Placebo”(1996), „Without You I’m Nothing” (1998), „Black Market Music” (2000) si „Sleeping with ghosts” (2003) .Biletele pentru turneul de anul acesta din UK s-au vandut intr-o saptamana.  Romania este inclusa in turneul european de promovare a albumului “Meds”, care cuprinde mai mult de 50 de date, Catre sfarsitul anului urmeaza spectacole in Statele Unite si Australia.

Biletele pentru concertul de la Arenele Romane se vor pune in vanzare cu mai mult de o luna inaintea evenimentului si vor putea fi cumparate de pe site-ul www.bilete.ro (doar pentru clientii Orange in prima saptamana) si la punctele de vanzare de la magazinul Muzica si magazinele Diverta.. Incepand cu 1 august, timp de 10 zile, vor fi acordate cate 10 bilete pe zi clientilor Orange care suna la 311 si raspund la cat mai multe intrebari despre formatie. Apelul la 311 este taxat cu 0,5 USD pentru acces si 0,15 USD/minut.
Regulamentul concursului »

Melodiile trupei Placebo pot fi descarcate pe telefonul mobil sau pe  computer din Orange World, cu serviciul Music Store.

Orange World este portalul wap disponibil pe telefonul mobil unde clientii Orange pot gasi stiri de ultima ora, informatii din sport, meteo, film, televiziune in direct si emisiuni inregistrate, pot descarca tonuri de apel, melodii intregi, jocuri si videoclipuri. Portalul wap Orange World este accesibil prin EDGE/GPRS/3G sau prin CSD, atat pentru abonati, cat si pentru utilizatorii PrePay.

Categorii