Orange aniverseaza 10 ani prin voluntariat

5 apr. 2012
/ /
Orange aniverseaza 10 ani prin voluntariat

Orange aniverseaza 10 ani prin voluntariat

„tu pentru comunitate” program de voluntariat

Bucureşti, 5 aprilie 2012. Orange aniverseaza 10 ani de la intrarea brandului in Romania si sarbatoreste alaturi de angajati si de comunitate cu o initiativa ce completeaza programul intern de voluntariat „tu pentru comunitate” prin care acorda o zi libera pe an angajatilor care doresc sa se implice in astfel de actiuni. Acestia au acum la dispozitie o gama variata de actiuni prin care pot contribui la dezvoltarea comunitatii, de la implicarea in proiecte culturale sau de mediu, pana la asistenta sociala pentru categorii defavorizate.

Pentru a simplifica procesul de inscriere si accesul la informatii, Orange a creat pentru angajati o aplicatie dedicata in care acestia gasesc doua categorii de proiecte la care se pot inscrie: cele sustinute de companie si cele organizate exclusiv de ONG-uri. In plus, angajatii pot nominaliza proiecte despre care au auzit si in care doresc sa se implice alaturi de colegi.

Lista actiunilor de implicare sociala ramane deschisa. Astfel, chiar si ONG-urile pot veni cu propriile propuneri de actiuni pe care Orange sa le promoveze in cadrul companiei. ONG-urile interesate sa participe la programul „tu pentru comunitate” pot trimite un mail la adresa csr@orange.ro cu informatiile de baza ale programului pe care il desfasoara: descriere, perioada de desfasurare, localitatea, numar limita de voluntari, perioada de inscriere si datele de contact.

Aceasta initiativa face parte din strategia de responsabilitate sociala a companiei si incurajeaza voluntariatul ca element principal al sustinerii comunitatii, in plus fata de implicare financiara sau prin produse si servicii.

Categorii