Orange anuntã 25.767 clienti 3G în doar trei zile de la lansare

23 ian. 2010
/ /
Orange anuntã 25.767 clienti 3G în doar trei zile de la lansare

Orange anunţã 25.767 clienţi 3G în doar trei zile de la lansare succes extraordinar al serviciilor 3G de la Orange

Bucureşti, 12 iunie 2006. Orange, liderul telecomunicatiilor mobile în România, anuntã înregistrarea unui numar record de clienti 3G în doar 3 zile de la lansarea comercialã a serviciilor 3G în douã din principalele orase din România: Bucuresti si  Timisoara.

"Suntem foarte încântati de acest numar record de clienti în doar trei zile de la lansarea comercialã a serviciilor 3G Orange. În aceste trei zile, 25.767 de clienti au activat serviciile 3G. Numarul record de clienti demonstreazã primele semne ale unei rate de adoptie extraordinare, ceea ce indica faptul ca beneficiile acestei noi tehnologii au fost întelese de cãtre clienti. În luna iulie urmeazã sã extindem acoperirea serviciilor 3G în Brasov si Cluj-Napoca. Strategia Orange prevede acoperirea la nivel national pentru serviciile EDGE pânã la sfârsitul trimestrului trei, iar serviciile 3G urmeazã sã fie disponibile în 20 de orase pânã la sfârsitul acestui an", declara Richard Moat – CEO Orange Romania

3G este cea de-a treia generatie de tehnologie mobilã. Cu 3G comunicarea si serviciile mobile capãtã o noua dimensiune; sunete si imagini în timp real, televiziune în direct, muzicã, mesaje multimedia, e-mail si internet mobil sunt acum disponibile pe telefonul mobil cu un plus de calitate, deoarece 3G aduce o vitezã de transfer al datelor de pânã la 384 kbps.

Accesul la serviciile 3G este gratuit pentru toti clientii Orange care se aflã în aria de acoperire 3G si folosesc un telefon mobil compatibil, indiferent cã sunt abonati sau utilizatori PrePay.

Gama de telefoane 3G de la Orange România oferã acces rapid, simplu si intuitiv cãtre portalul Orange World si internet, precum si alte servicii ca e-mail mobil, push e-mail, jocuri si descãrcare de muzicã. De asemenea, tehnologia 3G oferã acces cãtre cel mai captivant serviciu disponibil prin 3G - Apeluri video.

Categorii