Orange anuntã câstigatorii concursului de fotografie „vezi Orange”

23 ian. 2010
/ /
Orange anuntã câstigatorii concursului de fotografie „vezi Orange”

Orange anunţã câştigătorii concursului de fotografie „vezi  Orange”

Bucuresti, 6 decembrie 2007. Concursul „vezi Orange” a ajuns la final. Editia din acest an a competitiei a avut tema „play”, cuvant cheie in campania de imagine Orange, iar premiile puse in joc sunt in valoare de peste 20 000 EUR. La concurs s-au inscris peste 4600 fotografi amatori si profesionisti. Numarul din ce in ce mai mare al concurentilor demonstreaza ca ”vezi Orange” a devenit un eveniment de referinta pentru pasionatii de fotografie.

Juriul compus din reprezentatii Orange, Tempo Advertising, Skepsis si Cristian Crisbasan - fotograf independent, a acordat cate 3 premii pentru fiecare categorie si 50 de mentiuni speciale pentru toate categoriile. Castigatorii premiului I al celor trei sectiuni sunt Florin Simion din Bucuresti, la categoria fotografii alb-negru, Lorant Fulop din comuna Lutita, judetul Harghita la categoria fotografii color si Otilia Letita Rosu din Onesti, la categoria fotografii Mesaje Multimedia.

“Desi am mai participat in anul 2005 la concursul ”vezi Orange”, acest premiu este primul din experienta mea de fotograf. Asteptam un astfel de eveniment  pentru a deveni si mai motivat in demersurile mele artistice“, a declarat Florin Simion, fotograf, castigator al premiului I la categoria fotografii  alb-negru.

“Tematica acestui concurs este una speciala, originala. Participantilor li se cere putin mai multa creativitate decat la alte concursuri de fotografie cu tematici standard precum peisaj si portret. Acesta este motivul pentru care am participat in acest an la competitia ”vezi Orange”, dar si la editiile din anii anteriori. De asemenea, premiile oferite de Orange sunt substantiale”, a declarat Alexandru Axon,  fotograf, castigator al unei mentiune speciale.

Cele mai bune fotografii vor putea fi vazute in cadrul unei expozitii deschise la Orange concept store timp de o luna si vor aparea in calendarul ”see Orange 2008 ”.

galerie imagini

{phocagallery view=category|categoryid=26|limitstart=0|limitcount=0}

Categorii