/

Orange anunţă lansarea TV Go box pentru televiziune avansată oriunde ai fi

3 iul. 2020

Începând din luna iulie 2020, clienţii Orange se pot bucura de filmele, serialele și emisiunile preferate din Orange TV Go oricând, direct pe televizor, prin intermediul noului TV Go box.

Conţinutul preferat direct pe televizorul tău

De acum, clienţii Orange pot urmări conţinutul preferat direct pe propriul televizor, chiar dacă acesta este sau nu un Smart TV, cu ajutorul TV Go box. Acest dispozitiv de tip HDMI, poate fi conectat la internet prin Wi-Fi sau Ethernet şi permite redarea conţinutului din serviciul Orange TV Go sau din YouTube direct pe televizor.

Cu TV Go box clienţii au acces la canale TV, dar şi la o multitudine de funcţionalităţi interactive precum repornirea unei emisiuni curente, înregistrarea emisiunii preferate, emisiuni înregistrate, şi filmele incluse în oferta Orange prin abonamentele Orange Fun şi Orange Smart sau prin abonamentele Orange Home TV prin cablu sau prin satelit. Numărul de canale şi funcţionalităţile suplimentare disponibile depind de oferta selectată.

Clienţii Orange care optează pentru un TV Go box vor fi plăcut surprinsi de modul usor de instalare, bucurându-se de televiziune fără cabluri prin casă sau antenă. În plus, datorită dimensiunilor reduse şi a designului minimalist, acesta poate fi folosit şi de către cei aflaţi în vacanţă în Spatiul Economic European pentru a viziona canalele TV din ţară şi grila preferată de programe.

Prin lansarea TV Go box, Orange îşi propune să ofere o nouă experienţă de vizionare a canalelor TV şi să vină în întampinarea noilor tendinţe, ce le oferă clienţilor posibilitatea de a accesa nemijlocit conţinutul preferat, oriunde ar fi şi pe orice ecran.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/smart-tv/

Fibră, TV şi HBO inclus cu Orange Love

Noua ofertă Orange Love reuneşte toate serviciile care contează, voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu, pe o singură factură alături de acces la cel mai variat continut prin intermediul HBO. Astfel, în funcţie de pachetul pentru care optează, clienţii Orange Love beneficiază de acces inclus timp de 6 luni pentru serviciile HBO si HBO GO.

În plus, clienţii care aleg oferta Love beneficiază de un preţ special de 25 de euro, în loc de preţul standard de 50 de euro pentru achiziţia unui TV Go box.

Oferta completa Orange Love este disponibilă pe: https://www.orange.ro/love/

Categorii