/

Orange anunţă noua hartă de acoperire a serviciilor de voce şi date

15 oct. 2018

Orange relansează hartă de acoperire a serviciilor mobile, prin care clienţii au posibilitatea să verifice care sunt zonele ce le oferă cea mai bună experienţă de navigare în reţea. Noua hartă de acoperire integrează testele reale de viteză realizate chiar de către clienţii Orange prin intermediul platformei Speedtest®, teste ce confirmă experienţa bună de navigare în reţeaua Orange.

De asemenea, performanţele reţelei Orange, dar mai ales experienţa pozitivă de care au parte clienţii, sunt susţinute şi de către recent obţinuta certificare Ookla care a desemnat Orange drept „Cea mai rapidă reţea mobilă din România”. Certificarea a fost câştigată în urma măsurătorile realizate de către utilizatorii români de Android şi iOS ai aplicaţiei Speedtest din prima jumătate a anului 2018 pentru principalii operatori telecom din România.

În plus, clienţii Orange vor putea vizualiza pe hartă cea mai extinsă acoperire 4G+ din România, care în prezent include 161 de oraşe. La acestea se adaugă şi faptul că Orange oferă cel mai rapid internet prin fibră optică, conform statisticilor Netograf pentru semestrul 2 din 2017.

Alături de informaţiile despre vitezele serviciilor mobile, noua versiune a hărţii este mult mai uşor de folosit, oferind o experienţă de navigare îmbunătăţită şi optimizată pentru utilizarea de pe mobil. Astfel, cu un simplu click sau o apăsare de deget, clienţii pot vedea prin intermediul hărţii calitatea semnalului din zona în care se află, dar şi tehnologiile disponibile în fiecare punct din ţară.

Categorii