Orange anunţă noua ofertă Love cu internet, televiziune, telefonie şi un Smart TV, totul pe o singură factură

23 aug. 2018
/ /
Orange anunţă noua ofertă Love cu internet, televiziune, telefonie şi un Smart TV, totul pe o singură factură

Clienţii Orange au un motiv în plus să aleagă serviciile convergente Orange odată cu lansarea noii oferte Love. Aceştia se pot bucura de internet prin fibră, televiziune prin cablu și telefonie mobilă, plus un Smart TV de ultimă generație, totul pe o singură factură.

Cu noua ofertă Orange Love, clienţii au acces la cel mai rapid internet prin fibră cu viteze de până la 1 Gbps, dar şi de servicii de televiziune bonus cu până la 128 de canale incluse, pentru 11 euro/lună (52 RON).

Clienţii Orange pot alege dintre cele cinci Smart TV-uri performante ce pot fi achiziţionate în rate pe factură începând cu 4 euro/lună. Aceştia pot opta pentru televizoare cu rezoluţii de la Full HD la 4K şi diagonale de până la 125 cm, alături de pachete de internet şi televizune adaptate nevoilor lor.

În plus, cu noua ofertă Orange Love, clienţii beneficiază de reduceri de până la 200 € pentru achiziţia de telefoane, accesorii sau obiecte conectate împreună cu abonamente de voce şi date ce pornesc de la 6 €/lună.

Pentru că o astfel de ofertă are nevoie de un conţinut pe măsură, clienţii care aleg ofertele Orange Love pot viziona cele mai aşteptate meciuri din Liga Campionilor începând cu 21 august şi, din 20 septembrie, cele din Europa League, pe Look TV HD și Look Plus. De asemenea, pasionaţii de fotbal şi nu numai vor putea urmări meciurile preferate de acasă cu Orange Home TV prin satelit şi fibră sau atunci când se află în mișcare, prin aplicația Orange TV Go pentru smartphone, laptop, tabletă sau smart TV.

Alături de cele 8 meciuri din Liga Campionilor şi cele 4 din Europa League, clienţii Orange vor putea urmări şi cele mai importante competiţii de fotbal din România - Liga 1, Liga 2 şi Cupa României.

Mai multe informații despre noua ofertă Orange Love sunt disponibile pe: orange.ro/love

Categorii