Orange anunţă oferta pentru serviciile de internet la viteze 4G

7 apr. 2014
/ /
Orange anunţă oferta pentru serviciile de internet la viteze 4G

Bucureşti, 7 aprilie 2014. Astăzi Orange România lansează reţeaua 4G în peste 1000 de localităţi din ţară şi se adresează clienţilor din zonele acoperite 4G cu o ofertă dedicată pentru serviciile de internet. Astfel, în acord cu investiţiile făcute pentru a oferi cel mai înalt standard de calitate a serviciilor de voce prin HD Voice, Orange le oferă clienţilor săi şi servicii de internet de cea mai bună calitate.

o ofertă cu internet inclus pentru toţi clienţii

După ce în urmă cu o săptămână anunţa includerea traficului de internet 3G+, cu viteze medii reale începând de la 6,5 Mbps, în toate abonamentele sale, Orange lansează astăzi opţiuni noi, care le oferă clienţilor trafic de internet suplimentar şi viteze medii reale mărite, de până la 60 Mbps. Cu abonamentul Panteră, clienţii au acces la internet 4G cu viteze medii reale de 30 Mbps şi pot folosi acelaşi trafic inclus în abonament în ţară, pe un al doilea dispozitiv (tabletă sau modem), şi în roaming*, fără o taxă suplimentară. Din această vară, ei vor putea naviga pe internet la viteze 4G chiar şi când vor călători în alte ţări.

Clienţii cu telefoane compatibile au posibilitatea să testeze gratuit serviciul de internet la viteze 4G timp de 3 luni.

Utilizatorii serviciilor de internet mobil pe laptop sau tabletă au trafic de internet din abundenţă şi acces la viteze medii reale de download de 60 Mbps, începând cu abonamentul Colibri 16.

Şi clienţii Orange PrePay au trafic de internet inclus în toate opţiunile. În plus, sunt singurii utilizatori de cartele pre-plătite din România care au acces la servicii de internet 4G.

o ofertă completă de dispozitive 4G: smartphone-uri, tablete, modemuri şi router

Orange oferă un portofoliu bogat de smartphone-uri 4G, cu 21 de modele, precum Nokia Lumia 625, cel mai accesibil smartphone 4G, sau Samsung Galaxy Core 4G, cu preţuri pornind de la 0 euro, împreună cu abonamentele Panteră. Mai mult, cei care doresc să-şi schimbe smartphone-ul 3G cu unul 4G primesc o reducere suplimentară de până la 50 de euro prin programul Buy - Back.

Clienţilor cu abonament Panteră, Orange le oferă posibilitatea să opteze pentru o tabletă la preț subvenționat la semnarea contractului, în locul unui smartphone. De exemplu, aceştia pot achiziţiona tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 4G la preţul de 149 euro împreună cu abonamentul Panteră 31 pe o perioadă de 2 ani.

Cei care accesează internetul de pe laptop pot alege cel mai rapid modem Wi-Fi, Air Net 4G E5776, disponibil la 49 de euro împreună cu abonamentul Colibri 16 pe 2 ani.

de ce au nevoie clienţii pentru a folosi internetul 4G

Pe lângă acoperire, pentru a accesa internetul 4G clienţii au nevoie de o cartelă SIM 4G, pe care o pot obţine gratuit în magazin, de un dispozitiv 4G şi de un abonament sau o opţiune dedicată. În Orange shop, cei care au nevoie de asistenţă pentru familiarizarea cu funcţiile dispozitivelor lor 4G, pentru setări sau pentru conectarea modemului sau routerului 4G la laptop pot fi asistaţi de către un Orange Expert.

în premieră, viteze de până la 300 Mbps

Tot de astăzi, clienţii din Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi şi Timişoara sunt invitaţi la Orange shop** să testeze serviciile de internet 4G+, care oferă viteze teoretice de până la 300 Mbps pentru download. Serviciul va fi disponibil comercial imediat ce pe piaţă vor fi lansate dispozitive compatibile cu această tehnologie.

Mai multe detalii despre oferta 4G Orange sunt disponibile pe http://www.orange.ro/4g/, iar un testimonial despre 4G din perspectiva specialiştilor Orange pe https://www.youtube.com/watch?v=UhMwR_DgmiA&feature=youtu.be .

* în ţările din zona 1 – detalii pe http://www.orange.ro/roaming/

** Braşov, Str. Mureşenilor, Nr. 1; Bucureşti - Europe House; Bucureşti – Orange shop Băneasa; Bucureşti - Universitate Dunărea; Cluj-Napoca - Bd. 21 Decembrie 1989, Nr. 23-25; Galaţi, Str. Brăilei, Nr. 134A; Iaşi, Str. Anastasie Panu, Nr.52; Timişoara, Bd. Republicii, Nr. 8.

Categorii