Orange anunţă strategia pentru următorii 5 ani şi lansează 3 premiere naţionale

13 mai 2011
/ /
Orange anunţă strategia pentru următorii 5 ani şi lansează 3 premiere naţionale

Orange anunţă strategia pentru următorii 5 ani şi lansează 3 premiere naţionale

Bucureşti, 13 mai 2011. Orange România a anunţat în cadrul conferinţei din 12 mai planurile sale strategice până în 2015 şi a sărbătorit trei lansări în premieră în România.

Ambiţia Orange este de a deveni cel mai iubit brand de către consumatori. În următorii cinci ani compania se va concentra pe dezvoltarea reţelei, creşterea calităţii şi simplificarea experienţelor pe care clienţii le au cu brandul şi poziţionarea sa ca un angajator de top din industrie. Totodata, Orange îşi propune să devină lider pe segmentul de date mobile pentru persoane fizice şi cel mai bun furnizor de servicii convergente pentru companii.

Orange îşii exprimă intenţia de a continua să investească sume importante pentru a oferi un plus de valoare clienţilor. Volumul investiţiilor poate fi afectat însă de factori externi, ca de exemplu eroziunea indicatorilor financiari ai pieţei de telecom, menţinerea dezechilibrului pieţei şi mai ales reglementări sau decizii ale autorităţilor care ar putea influenţa negativ performanţa companiei.

Un punct important în strategia Orange România este îmbunătăţirea calităţii reţelei şi a serviciilor oferite. Pentru 2011 şi 2012, Orange a anuntat implementarea unui amplu program de modernizare a reţelei, care vizează îmbunătăţirea acoperirii, în special în zona rurală, şi reducerea consumului energetic cu până la 20%. Obiectivul companiei este să ofere servicii de date mobile 3G şi 3G+ pentru 98% din populaţia ţării.

În cadrul conferinţei din 12 mai, Orange a anunţat şi lansarea a trei premiere în România: HD Voice, soluţia ExtraSignal şi proiecţia HD a celui mai mare conţinut de video mapping 3D.

HD Voice reprezintă viitorul standard audio al comunicării mobile. Cu acest serviciu inovativ, clienţii Orange vor beneficia de o calitate excelentă a sunetului atunci când efectuează sau primesc apeluri.

Pentru companii, Orange oferă soluţia Extra Signal. Bazată pe tehnologia Femtocell, noua soluţie asigură o mai bună calitate a serviciilor de voce şi date mobile la birou prin îmbunătăţirea acoperirii 3G/3G+ în interiorul clădirii.

A treia premieră se referă la proiecţia video mapping 3D,  cu ajutorul unor proiectoare HD de ultimă generaţie. Proiecţia s-a făcut pentru prima dată pe 12 mai şi va putea fi văzuta şi pe 14 mai, în Piaţa Universităţii, la Facultatea de Arhitectură „Ion Mincu”, la Noaptea Albă a Muzeelor.

Categorii