Orange are acum acoperire EDGE în toate resedintele de judet

23 ian. 2010
/ /
Orange are acum acoperire EDGE în toate resedintele de judet

Orange are acum acoperire EDGE în toate reşedinţele de judeţ

Bucureşti, 11 aprilie 2006. Orange, liderul telecomunicatiilor mobile în România, anuntã azi extinderea acoperirii EDGE în toate cele 41 de resedinte de judet si statiunile de pe litoralul Mãrii Negre pentru a oferi acces la serviciile video si internet de banda largã cât mai multor români. Rata de penetrare a EDGE este acum de aproximativ 40% din populatia României.

În octombrie 2004 Orange a lansat în premierã pe piata româneascã televiziune în direct pe telefonul mobil si servicii video, atât prin EDGE cât si prin GPRS. Dacã în momentul lansãrii, EDGE era prezent în 4 orase, acum clientii Orange din 41 de orase beneficiazã de servicii de date la viteze de transfer mult mai mari si pot accesa în Orange World sectiunea de servicii video care le oferã posibilitatea de a vedea pe telefonul mobil 3 posturi de televiziune în direct (Pro TV International, N24 si Minimax), emisiuni TV înregistrate, concerte si meciuri de fotbal în direct, clipuri în timp near-live din UEFA Champions League si Divizia A, stiri, videoclipuri muzicale, prezentãri de filme, interviuri cu vedetele locale precum si imagini live din Piata Victoriei. Orange este singurul operator care oferã astfel de servicii atât abonatilor, cât si utilizatorilor PrePay.

Pânã la 30 aprilie clientii Orange beneficiazã de o ofertã specialã pentru serviciile de date:

50% reducere la abonamentul lunar pentru orice optiune de date în primele 12 luni dacã se aboneazã pe 2 ani si în primele 6 luni dacã se aboneazã pe 1 an. Astfel, activând optiunea Internet Unlimited, clientii pot beneficia de acces mobil nelimitat la Internet cu 35 USD pe lunã timp de un an. 60% reducere la pretul Mobile Office Card pentru contract pe 2 ani sau 40% reducere dacã se aboneazã pe 1 an. Cu Mobile Office Card clientii au acces mobil si rapid de pe laptopul lor la internet, intranetul si contul de e-mail al companiei. telefoane EDGE si modem EDGE USB la preturi speciale

Thierry Millet, Director Comercial Orange România, a declarat: "Extinderea retelei de bandã largã este o realizare importantã pentru noi si în concordantã cu strategia Orange de a pune la dispozitie servicii mobile de mare vitezã unui numar cât mai mare de clienti. În perioada urmãtoare vom continua investitiile în cresterea acoperirii EDGE, astfel încât sã poate fi folositã oriunde existã acoperire GSM. În ultima perioadã traficul de video streaming s-a dublat de la o lunã la alta, ceea ce dovedeste interesul tot mai mare al clientilor fatã de serviciile video. Aceasta se datoreazã atât dezvoltãrii permanente a continutului disponibil în serviciile video din Orange World (Olimpiada de la Torino, concerte în direct cu Voltaj, Loredana, meciuri din divizia A si din cupa UEFA in direct) cât si extinderii acoperirii EDGE care asigurã o calitate mai bunã si viteze mai mari de acces."

Categorii