Orange are o nouă platformă online pentru joburi disponibile

3 oct. 2014
/ /
Orange are o nouă platformă online pentru joburi disponibile

Bucureşti, 3 octombrie 2014. Candidații interesați de posturile disponibile din cadrul companiei Orange România au acum la îndemână o platformă nouă ce poate fi accesată la orange.ro/jobs/ .

Platforma oferă informații în timp real despre joburile pentru care se fac angajări și o secțiune dedicată în care își pot actualiza CV-ul printr-un upload în formatul pe care îl au la îndemână sau direct de pe profilul LinkedIn. De asemenea, site-ul permite crearea unor liste preferate de joburi în urma cărora vor fi trimise notificări automate atunci când acestea au devenit disponibile sau înainte ca termenul limită de aplicare să expire.

În plus, candidații vor putea afla in timp real fiecare etapă în care se află, având parte de transparenţă şi rapiditate de-a lungul procesului de recrutare. Pentru a avea acces în contul personal, candidații vor folosi userul și parola contului Orange.

Cei care sunt la debutul carierei vor găsi pe site sfaturi utile despre dezvoltarea profesională sau pot răspunde la întrebările testului de personalitate, prin care își vor putea da seama cum li se potrivesc valorile și cultura organizațională Orange.

„Ne dorim să fim mereu în pas cu noile generații care folosesc din ce în ce mai mult internetul pentru a-și găsi un job. În plus, întreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine în sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestionează peste 150.000 de CV-uri și se întâlnesc cu peste 7500 de candidați anual.” a declarat Viorel Nedelcu, Resourcing Manager, Orange România.

În 2014, Orange România a primit pentru a doua oară certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, fiind singura companie de telecomunicații din România ce obține această certificare.

Categorii